Silvestrovanje 2019

 Dodana: 2019-12-27

Dne 26.12.2019 je DU Zg. Kungota priredilo silvestrovanje v Gostišču Lekežič v Benediktu. Zbrali smo se članice in člani DU Zg. Kungota, DU LI-PE Limbuš-Pekre in DU Ruše. Bilo nas je okoli 140 člkanic in članov. Bilo je prijetno druženje ob dobri hrani, pijači in dobri muziki. Organizirali smo tudi srečolov za vse prisotne z lepimi dobitki. Druženje z drugimi društvi naj ostane kot dobra praksa za vnaprej.

Martinovanje DU Zg.Kungota

 Dodana: 2019-12-27

Du Zg. Kungota je imelo 13.11.2019 Martinovanje v dvorani Občine Kungota. Udeležilo se nas je preko 100 članic  in članov. Priredili smo tudi krst mošta z Škofom, Moštekom,Gospodarjem in gospodinjo.Imeli smo prijetno druženje, dobro kosilo ob glasbi domačih muzikanov.

Kostanjev piknik DU Zg. Kungota

 Dodana: 2019-10-29

Društvo upokojencev Zg. Kungota je pod nastreškom pri Hiši Vseh generacij priredili Kostanjev piknik za člane društva dne 17.10 2019.Udeležilo se je preko sto članov društva, pridružila se nam je tudi Županja gospa Tamara Šnofl in nas pozdravila.Hrano so pripravili naši člani,ki so pekli na žaru. Pekli smo tudi kostanje in postregli z dobrim moštom,igrali so domači muzikantje.Bilo je veselo in bili so zadovoljni.

Srečanje Prostovoljcev v Gočovi

 Dodana: 2019-09-30

Prostovoljci Društva upokojencev Zg. Kungota smo se udeležili srečanja prostovoljcev Zg. Podravja 1 v Hiši kulinarike v Gočovi. Na srečanju so bili prostovoljci iz Društev upokojencev, ki so opravili obiske pri starejših občanih in jim nudili pomoč pri reševanju njihovih problemih, ter jih posredovali službam v njihovih Občinah. Srečanje sta vodili koordinatorki Milica Škof in Marjana Perklič. Postregli so nas tudi z jedačo in pijačo ter pecivom. Bilo je tudi nekaj zabavnega programa in bilo je lepo. V galeriji je tudi nekaj slik s tega srečanja.

Izlet v Avstrijo in Konjišče

 Dodana: 2019-09-17

Društvo upokojencev Zg. Kungota je 12.9.2019 organiziralo izlet v Avstrijo, kjer smo si ogledali muzej in živali na prostem, imeli smo izdatno malico, se odpeljali še na ogled drugega muzeja BULDOOG Wirt, kjer so razstavljene starine, ki jih je lastnik zbiral 5o let. Nato smo šli na kosilo v Konjišče, kjer je bila tudi zabava z domačimi muzikanti. Bilo je lepo in vsi so bili zadovoljni.