Kostanjev piknik DU Zg. Kungota

 Dodana: 2019-10-29

Društvo upokojencev Zg. Kungota je pod nastreškom pri Hiši Vseh generacij priredili Kostanjev piknik za člane društva dne 17.10 2019.Udeležilo se je preko sto članov društva, pridružila se nam je tudi Županja gospa Tamara Šnofl in nas pozdravila.Hrano so pripravili naši člani,ki so pekli na žaru. Pekli smo tudi kostanje in postregli z dobrim moštom,igrali so domači muzikantje.Bilo je veselo in bili so zadovoljni.

Srečanje Prostovoljcev v Gočovi

 Dodana: 2019-09-30

Prostovoljci Društva upokojencev Zg. Kungota smo se udeležili srečanja prostovoljcev Zg. Podravja 1 v Hiši kulinarike v Gočovi. Na srečanju so bili prostovoljci iz Društev upokojencev, ki so opravili obiske pri starejših občanih in jim nudili pomoč pri reševanju njihovih problemih, ter jih posredovali službam v njihovih Občinah. Srečanje sta vodili koordinatorki Milica Škof in Marjana Perklič. Postregli so nas tudi z jedačo in pijačo ter pecivom. Bilo je tudi nekaj zabavnega programa in bilo je lepo. V galeriji je tudi nekaj slik s tega srečanja.

Izlet v Avstrijo in Konjišče

 Dodana: 2019-09-17

Društvo upokojencev Zg. Kungota je 12.9.2019 organiziralo izlet v Avstrijo, kjer smo si ogledali muzej in živali na prostem, imeli smo izdatno malico, se odpeljali še na ogled drugega muzeja BULDOOG Wirt, kjer so razstavljene starine, ki jih je lastnik zbiral 5o let. Nato smo šli na kosilo v Konjišče, kjer je bila tudi zabava z domačimi muzikanti. Bilo je lepo in vsi so bili zadovoljni.

Piknik Društva upokojencev Zg. Kungota

 Dodana: 2019-09-17

Društvo upokojencev Zg. Kungota je priredilo Piknik za člane društva pod nadstreškom pri Hiši vseh generacij dne 18.7.2019. Hrano smo pripravili sami, bil je piknik krožnik, pijačo smo imeli po naši sindikalni ceni, za zabavo sta igrala DUO Safari. Priredili smo tudi Tombolo z lepimi dobitki. Člani društva so bili veseli in zadovoljni.

Srečanje upokojencev Zg. Podravja

 Dodana: 2019-05-29

Društvo upokojencev vabi vse člane na srečanje vseh Društev upokojencev Zg.Podravja, ki bo 13.6. 2019 na prireditvenem prostoru v Sp. Dupleku. Poskrbljeno bo za kulturni in zabavni program z bogatim srečolovom. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. Za srečolov bosta glavna dobitka pralni stroj in kolo. Zabaval nas bo Šank kvintet. Srečanje bo v vsakem vremenu.   Lepo vabljeni.