Prednovoletno praznovanje 2019

 Dodana: 2019-12-17

 

Prednovoletno praznovanje 2019

 

V nedeljo, 15. 12. 2019, smo imeli članice in člani našega DU Veliki Gaber tradicionalno prednovoletno praznovanje. Udeležilo se ga je več kot 120 članic in članov. Po uvodnem nagovoru predsednice DU Veliki Gaber je sledil krajši kulturni program. Nadaljevali smo s kosilom. Za glasbeno popestritev praznovanja je poskrbel duo Litijski odmev. Imeli smo tudi srečelov, ki so ga pripravile članice sekcije Ročna dela.

 

Praznovanje bo zagotovo ostalo v lepem spominu. V želji, da bi bi bilo prihajajoče leto vsem članicam in članom DU Veliki Gaber čim bolj naklonjeno, smo se poslovili.

 

Fotografije s prednovoletnega praznovanja si lahko ogledate v galeriji.

 

 

Medgeneracijsko branje 2019-2020

 Dodana: 2019-11-17

 

 

Medgeneracijsko branje 2019/2020

 

V četrtek, 14. novembra 2019, smo se v šolskem letu 2019/2020 za to šolsko leto prvič zbrali na medgeneracijskem branju v OŠ Veliki Gaber. Upokojenci že več let sodelujemo pri projektu medgeneracijskega branja. Poleg naših članov se je medgeneracijskega branja tokrat udeležilo tudi veliko učiteljev in učencev iz OŠ Veliki Gaber. Pozdravil in nagovoril nas je tudi ravnatelj OŠ Veliki Gaber, mag. Gregor Udovč. Na srečanje sta prišli tudi gostji iz Ljubjane, med drugim vodja projekta medgeneracijskega branja, mag. Tilka Jamnik ter generalna sekretarka društva Bralna značka g. Manca Perko. V prijetnem vzdušju je naše srečanje hitro minilo. Polni lepih vtisov smo se poslovili vse do naslednjega srečanja.

Ponudba za letovanje, hotel Delfin Izola

 Dodana: 2019-11-11

 

Ponudba za letovanje hotel Delfin Izola

Z brezplačnim prevozom v hotel Delfin v Izolo!

Termin:

  1. 2. - 8. 2. 2020 (50 sob)
  2. 2. - 15. 2. 2020 (170 sob)

                

Paket Delfin vključuje: brezplačni avtobusni prevoz * 7x polpenzion v dvoposteljni sobi * kozarček za dobrodošlico * prost vstop v bazene z ogrevano morsko vodo * jutranja telovadba v bazenu ali telovadnici, popoldanska telovadba v bazenu *prost vstop v Kneippov vrt* tombola z nagradami * kulturni program * petkov in sobotni plesni večer  

Cena:

UPOKOJENCI, ČLANI DU

                                     245 EUR

Cena velja na osebo v dvoposteljni sobi za 7 polpenzionov.

 

Doplačila na osebo na dan: turistična taksa: 2,00 EUR, polni penzion: 5,40 EUR, enoposteljna soba: 9,90 EUR.

Otroški popusti pri bivanju z 2 odraslima osebama: otroci do vključno 6. leta bivajo brezplačno, otroci od 7. do vključno 12. leta imajo 50% popusta.

 

Nekaj koristih informacij, ki jih je dobro  vedeti pred prihodom v hotel.

 

 

 

 

 

 

Na dan prihoda je soba na razpolago od 13.00 ure dalje. Na dan odhoda je potrebno sobo zapustiti do 10.00 ure. Prvi dan je za vse goste, ki pridejo z brezplačnim avtobusom, predviden prvi obrok kosilo. Ostale obroke, bodo gostje sporočili na recepciji.

Rok za oddajo prijave na letovanje je 15. 12. 2019, oziroma do zapolnitve kapacitet.

Informacije in rezervacije: Daša Ždrnja Gregorič, tel. 05 6607 559 ali

e-naslov prodaja@hotel-delfin.si

 

Promocijski video: drive.google.com/file/d/1DkNB-OUmprweSUbPkCQUOA9wzVHJXJ7i/view" href="drive.google.com/file/d/1DkNB-OUmprweSUbPkCQUOA9wzVHJXJ7i/view">drive.google.com/file/d/1DkNB-OUmprweSUbPkCQUOA9wzVHJXJ7i/view

Praznovanje ob 10. obletnici DU Veliki Gaber

 Dodana: 2019-10-27

 

Praznovanje ob 10. obletnici Društva upokojencev Veliki Gaber

 

V DU Veliki Gaber smo 25. 10. 2019 proslavili 10. obletnico uspešnega delovanja našega društva. Ob tej priložnosti smo izdali tudi zbornik. S svojo prisotnostjo so naš jubilej počastili številni gostje, člani in članice društva, krajani KS Veliki Gaber in Sela pri Šumberku. V nagovorih je bilo izraženih veliko pohval za opravljeno delo in spodbud za delo v prihodnje. Kulturni program so popestrili naši folkloristi, član dramske sekcije našega društva, učenke iz Osnovne šole Veliki Gaber, učenke Glasbene šole Trebnje in Zagriški fantje.

 

Celotno prireditev so odlično vodile učenke Osnovne šole Veliki Gaber, in sicer pod mentorstvom učiteljice Justine Zupančič. Podelili smo zahvale in priznanja. Po končani prireditvi je sledila pogostitev na šolskem igrišču.

 

Hvala vsem, ki ste v teh desetih letih obstoja DU Veliki Gaber na kakršen koli način sodelovali in pomagali, da smo skupaj uspešno delovali in premagovali ovire za dobro našega društva in utrdili pot, po kateri bodo uspešno vozile tudi bodoče generacije.

 

Fotografije s praznovanja si lahko ogledate v galeriji.

 

Športno rekreativna dejavnost

 Dodana: 2019-10-06

 

Športno rekreativna dejavnost

 

V našem društvu smo aktivni na športno rekreativnih dejavnostih, v nekaterih, ki so tudi tekmovalnega značaja, smo zelo uspešni. Čeprav je moto naših dejavnosti sodelovanje, smo še posebej veseli uspehov, ki jih dosegajo naši člani in članice. V letošnjem letu smo do sedaj dosegli nekaj vidnih uspehov. Ekipa petankarjev je osvojila 1. mesto v upokojenski ligi Dolenjske in Bele Krajine ter 3. mesto na ŠIU Dolenjske in Bele Krajine. Balinarke pa so osvojile 3. mesto na ŠIU Dolenjske in Bele Krajine in 3. mesto na memorijalu Boža Ponkvarja.

Za vse dosežke so prejeli pokale.

V galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij naših udeležencev, ki so dosegli zgoraj omenjene uspehe.