Meddruštveni pohod 2020

 Dodana: 2020-01-21

Meddruštveni pohod Spoznajmo Dolenjsko

DU Veliki Gaber 2020

Naše DU je bilo organizator pohoda Spoznajmo Dolenjsko, ki ga vsak mesec organizira eno izmed DU Dolenjske regije. Kljub zimskem mesecu januarju smo imeli zelo lepo vreme. Današnjega pohoda se je udeležilo rekordno število pohodnikov. Trasa pohoda je bila skrbno izbrana, prilagojena nam upokojencem. Med potjo smo si ogledali nekaj zanimivosti. Na zaključku pohoda je sledila manjša pogostitev s toplimi napitki in sladicami. Z lepimi vtisi iz današnjega pohoda smo se poslovili in odšli proti domu.

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate v galeriji.

 

Torkov pohod - Spoznajmo Dolenjsko, januar 2020

 Dodana: 2020-01-12

Vabilo

 

DU Veliki Gaber organizira in vabi vse članice in člane na tradicionalni torkov pohod Spoznajmao Dolenjsko.

Pohod bo v torek 21.januarja 2020 ob 9. uri. Zberemo se pri bifeju Žonta v Stranjah ( poleg železniške postaje Veliki Gaber ).

Pohod bo lažji, dolg približno 7 km.

Priporočamo primerno obutev, malica je iz nahrbtnika.

Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost.

 

Naslednji pohod organizira, DU Šentjernej 18. 2. 2020

 

Kontakti:

Vodja pohoda:                                                                                                                     Predsednica DU Veliki Gaber:

Tone Miklavčič  tel.: 070 227 501                                                                                     Jožefa Štempfelj mob.: 041 528 913

Voščilo za praznike

 Dodana: 2019-12-23

 

 

Vesele Božične praznike in Srečno Novo Leto 2020

želimo vsem članicam in članom

Društva upokojencev Veliki Gaber

 

DU Veliki Gaber

Donacija sekcije Ročna dela 2019

 Dodana: 2019-12-19

 

 

Donacija sekcije Ročna dela

 

V našem DU aktivno deluje sekcija Ročna dela. Članice omenjene sekcije so se odločile, da izdelajo nogavičke in copatke za novorojenčke, ki se rodijo v Porodnišnici novomeške bolnišnice.

Za medicinske sestre so pripravile voščilnice in zbornik, ki je izšel ob naši 10 letnici delovanja DU. Ob predaji izdelkov je bilo izraženo obojestransko zadovoljstvo. Organizacijo za omenjeno donacijo so izvedle medicinska sestra Jelka, vodja in dve članice sekcije Ročna dela.

 

Ob odhodu so se predstavnice porodnišnice zahvalile za donacijo, mi pa smo z velikim zadovoljstvom in novimi načrti odšli domov.

Prednovoletno praznovanje 2019

 Dodana: 2019-12-17

 

Prednovoletno praznovanje 2019

 

V nedeljo, 15. 12. 2019, smo imeli članice in člani našega DU Veliki Gaber tradicionalno prednovoletno praznovanje. Udeležilo se ga je več kot 120 članic in članov. Po uvodnem nagovoru predsednice DU Veliki Gaber je sledil krajši kulturni program. Nadaljevali smo s kosilom. Za glasbeno popestritev praznovanja je poskrbel duo Litijski odmev. Imeli smo tudi srečelov, ki so ga pripravile članice sekcije Ročna dela.

 

Praznovanje bo zagotovo ostalo v lepem spominu. V želji, da bi bi bilo prihajajoče leto vsem članicam in članom DU Veliki Gaber čim bolj naklonjeno, smo se poslovili.

 

Fotografije s prednovoletnega praznovanja si lahko ogledate v galeriji.