VOŠČILO

 Dodana: 2016-12-25

Vsem svojim članom in članicam želim SREČNO  IN ZDRAVO LETO 2017 

Predsednik DU  Tržišče Vinko Sitar

Letovnaje za leto 2017

 Dodana: 2014-10-26

V upokojenskem hotelu DELFIN v Izoli  imamo rezervirani termin ,ki je od 1.2.2017 do 8.2.2017  za 50 oseb.Prijazno vabljeni ,da preživite svoje počitnice ugodno in poceni!

PROGRAM

 Dodana: 2011-06-22

 Projekt>Starejši za starejše<-starejši za višjo kakovost življenja doma,ki ga za celotno Slovenijo že od leta 2004 vodi in ga koordinira Zveza društev upokojencev Slovenije,je podprla tudi naša občina, saj predstavlja prikaz stanja starejših.Naše društvo je v projekt pristopilo leta 2008.Jedro tega projekta predstavljajo prostovoljci,ki predano opravljajo svoje delo popolnoma brezplačno,teh je v našem društvu 10.V  projektu>Starejši za starejše< je bilo dosedaj  anketiranih  284 starejših nad 69 let.Seveda kdor želi sodelovati, so pa tudi taki,ki odklonijo pomoč in sodelovanje.Večina je pa takih,ki komaj čakajo spet obisk prostovoljca.Pomen tega projekta je poiskati pomoči potrebne in jim pomagati.Veliko je osamljenih in si želijo le obisk in človeka,ki je pripravljenga kakšno uro poslušati, da malo oživi spomine na mlada lepa leta in pozabi na tiste dnevne bolečine,ki so z leti prišle.Vsaj večini polepšamo dan in tako bomo tudi nadaljevali v tem letu.Prav zato smo prostovljci tisti sončki,ki prinašamo  veselje in pomoč starejšim prebivaljcem,in naj tako tudi ostane.

 Dodana: 2011-03-15

Dobrodošli na naši spletni strani društva upokojencev Tržišče. Na naši strani si lahko ogledate naše slike, opis našega društva... Uživajte na naši strani. 

Povabilo v članstvo našega društva Prijazno vabimo vse upokojence/upokojenke iz našega območja, ki še niste včlanjeni, da se nam pridružite in se obenem včlanite tudi v sklad vzajemne pomoči. Za več informacij lahko pokličete na GSM 031 450 095.   Koristne spletne strani za starejše nad 50 let posrcumlad.si   Srečanja upokojencev   . Letovanja, izleti in strokovne ekskurzije V letu 2016 bomo organizirali marsikaj. Poglejte si v zavihku  "O nas".   Delo sekcij našega DU Tudi v letu 2016 bo v našem društvu zelo živahno, saj bomo skozi vse leto pripravljali razna srečanja, predavanja,izobraževanja, pohode v naravo in kopanje. V našem društvu delujejo naslednje sekcije: Spodbujali bomo tudi druge dejavnosti kot so:slikanje na steklo, ročna dela, vezenje, iz ličkanja izdelke ... in še marsikaj. Če znate kakšno stvar izdelovati in bi radi, da ne pride v pozabo, jo pridite pokazat še drugim. Veseli vas bomo! Projekt "Starejši za starejše" pomeni veliko pomoč starejšim nad 69 let. Bodite sončki,ki  prinašate veselje in pomoč starejšim. Naše geslo je:PODAJ MI TOPLO DLAN, DA  V JESENI ŽIVLJENJA NE BOŠ SAM:   Pohodništvo v DU  Tržišče za krepitev telesa Pa poskrbi  Ivan Jene, ki organizira pohod vsako 1.sredo in vsako 3.sredo v mesecu. Vse dodatne informacije dobite pri  vodji pohodov Ivanu Jene na tel :041 240 563.                 ZDRAVA PREHRANA ZA ZDRAVO STAROST

largeporntubepornrowsmaturevideopornnaughtysextales