POMEMBNO OBVESTILO

 Dodana: 2020-03-27

OSTANITE DOMA!

  

VAŽNO OBVESTILO ZA ČLANE DU TRŽIŠČE

 Dodana: 2021-01-16

 

Pozdravljeni !

 

ZARADI KARANTENE DO PREKLICA DRUŠTVO NE BO POSLOVALO PO DELOVNEM PROGRAMU:

  • pisarna ne bo odprta do preklica,
  • odpadejo vse dejavnosti po programu
  • odpovedana so tekmovanja PZDU v športu.

 

Za vprašanja smo na razpolago na našem e-naslovu, po osebnih telefonih vodstva društva, vodij posameznih skupin in poverjenikov.

 

Vinko SITAR

Predsednik  DU Tržišče

 

V Posavju ima odprto linijo CSD Posavje, za starejše, za res nujne primere 070 585 803. Dostavijo  jim (živila, zdravila)

 

#Stavi na zdravje#ostani doma. #Res ostanite doma, bomo potem raje šli skupaj, veseli in zdravi.

 

LETOVANJE za leto 2021

 Dodana: 2014-10-26

 

Rezervirano imamo: že  tudi za februar  2021,  od 15. 2. do  22. 2. 2021,  25 sob (odpadlo)

Naslednji termin v Hotelu Delfin imamo v aprilu od 14.4 do 19.4.2021 REZERVIRANO IMAMO  25  SOB

Naslednji termin  v Hotelu  Delfin  imamo v mesecu juniju od 7.6. do 10.6.2021 REZERVIRANO  IMAMO 25 SOB

Naslednji termin imamo v septembru od 28.9 do 3.10.2021 REZERVIRANO IMAMO 30 SOB

Prijazno vabljeni, da preživite   ugodno in poceni v HOTELU  DELFIN.

 

KDOR ŠE NI IZKORISTIL VAVČARJE  BO TO LAHKO STORIL.

 

 

 

PROGRAM

 Dodana: 2011-06-22

Program>Starejši za starejše<-starejši za višjo kakovost življenja doma, ki ga za celotno Slovenijo že od leta 2004 vodi in koordinira Zveza društev upokojencev Slovenije, je podprla tudi naša občina, saj predstavlja prikaz stanja starejših ljudi. Naše društvo je v program pristopilo leta 2008. Jedro tega projekta predstavljajo prostovoljci, ki predano opravljajo svoje delo popolnoma brezplačno; teh je v našem društvu 8. V  programu>Starejši za starejše< je bilo dosedaj  anketiranih  361 starejših nad 69 let. Seveda kdor želi sodelovati; so pa tudi taki, ki odklonijo pomoč in sodelovanje. Večina je pa takih, ki komaj čakajo spet obisk prostovoljca. Pomen tega programa je poiskati pomoči potrebne in jim pomagati. Veliko je osamljenih in si želijo le obisk in človeka, ki je pripravljen ga kakšno uro poslušati, da malo oživi spomine na mlada lepa leta in pozabi na tiste dnevne bolečine, ki so z leti prišle.

Vsaj večini polepšamo dan in tako bomo tudi nadaljevali v tem letu.

Prav zato smo prostovoljci tisti sončki, ki prinašamo veselje in pomoč starejšim prebivalcem in naj tako tudi ostane.

 Dodana: 2011-03-15

Dobrodošli na naši spletni strani društva upokojencev Tržišče. Na naši strani si lahko ogledate naše slike, opis našega društva... Uživajte na naši strani. 

Povabilo v članstvo našega društva Prijazno vabimo vse upokojence/upokojenke iz našega območja, ki še niste včlanjeni, da se nam pridružite in se obenem včlanite tudi v sklad vzajemne pomoči. Za več informacij lahko pokličete na GSM 031 450 095.   Koristne spletne strani za starejše nad 50 let ">posrcumlad.si" target="_blank">posrcumlad.si" target="_blank">posrcumlad.si  Srečanja upokojencev   . Letovanja, izleti in strokovne ekskurzije V letu 2020 bomo organizirali marsikaj. Poglejte si v zavihku  "O nas".   Delo sekcij našega DU Tudi v letu 2020 bo v našem društvu zelo živahno, saj bomo skozi vse leto pripravljali razna srečanja, predavanja,izobraževanja, pohode v naravo in kopanje. V našem društvu delujejo naslednje sekcije: Spodbujali bomo tudi druge dejavnosti kot so:slikanje na steklo, ročna dela, vezenje, iz ličkanja izdelke .Vključili se bomo v programe Gibaj se,Šola zdravja in še marsikaj. Če znate kakšno stvar izdelovati in bi radi, da ne pride v pozabo, jo pridite pokazat še drugim. Veseli vas bomo! Program "Starejši za starejše" pomeni veliko pomoč starejšim nad 69 let. Bodite sončki,ki  prinašate veselje in pomoč starejšim.Želimo si ,da bo leto 2021 boljše za vse nas.OSTANITE ZDRAVI

Naše geslo je:PODAJ MI TOPLO DLAN, DA  V JESENI ŽIVLJENJA NE BOŠ SAM:  

 

Pohodništvo: v DU  Tržišče za krepitev telesa;krajši pohodi.druženja ..

DRŽIMO SE REKA    >ZDRAV DUH V ZDRAVEM  TELESU< in s tem rekom vas vabimo, da se pridružite našim  aktivnostim: