PIKNIK DU ŠMARTNO OB DRETI

 Dodana: 2019-09-18

 Leto je naokoli, in člani DU smo se zbrali 14. 9. 2019 na pikniku v športnem rekreacijskem centru RAČNEK.Piknika se je udeležilo večje število članov DU. Ob dobri hrani, pijači, ob pesmi, zvokih harmonike zabavali. Ob prijetnem druženju, je čas hitro minil, da smo z obljubo in željo, da se drugo leto zopet srečamo. Ogled foografij v galeriji.

 

                                                                                                                                                                                                                   Branka Potočnik

DRUŠTVO UPOKOJENCEV ŠMARTNO OB DRETI

 Dodana: 2019-05-20

Društvo upokojencev,Šmartno ob Dreti, smo organizirali izlet v Ljubljano-Gospodarsko razstavišče. V prostorih medgeneracijskega centra je bilo zelo živahno. Pogled na področje likovnega, lesarskega ročnodelskega ustvarjenja je bi zelo zanimiv. Tu je priložnost za medgeneracijsko druženje sodelovanje.

Vreme je kot naročeno,da se sprehodimo po živalskem vrtu. Občudovali smo medveda,slona,volka,žirafe,srnjad,noje,kače in še mnogo drugih zanimivih.Ura in pol sprehoda dovolj.Pot nas je vodila do Šmarjetne gore. V hotelu Bellvi si napolnimo želočke in se ve poplaknemo...Iz teras občudujemo lepote naše lepe Slovenije. Nazadnje si pogledamo še cerkvico Sv. Marjete.

Na željo vseh smo se peljali še do Zbiljskega jezera. Pogasili žejo,pogled na jezero,in proti domu. Da ne bi bili prekmalu doma, še postaja na Trojanah,da odnesemo nekaj sladkega domov. Ob večirnih urah se vračamo v Zadrečko dolino.Preživeli lep dan, videli mnogo novega, lepega,predvsem pa druženje, ki največ šteje. Lepo je povsod a najlepše pa je doma.

 

Fotografije izleta v galeriji

                                                                                                                                                                          Branka Potočnik