OBISK PRI MILANU KOLENCU IZ ČEŠČE VASI

 Dodana: 2017-12-15

Dne, 11. 12. 2017 je praznuje 86 let Milan Kolenc iz Češče vasi.

Obiskale so ga prostovoljke pri odboru »Starejši za starejše« iz DU Prečna Mojca Grah in Jožica Šulc. Našega obiska je bil zelo vesel. Na obisku je bil tudi njegov vnuk Mitja in nato še Milanov sorodnik iz naselja Krka, kateri je tudi pred štirimi dnevi praznoval 86. rojstni dan.

Ob prijetnem klepetu so nazdravili in mu zaželele še na mnoga leta, da bi še naprej bil tako zdrav in vesel.

 

  

 

 

 

 

LIGA PIKADO OB KRKI 2017-5. KOLO

 Dodana: 2017-12-07

V četrtek, 7.12.2017 smo odigrali 5. kolo lige pikado Ob Krki 2017/2018. Gostovali smo pri Društvu upokojencev Uršna Sela. Naša ženska ekipa je zmagala in tako osvojila prepotrebno točko. Za ekipo so nastopile: Ana Marija Kozlevčar, Marija Bozovičar, Nada Vidmar, Cirila Kostrevc in Milena Iskra. Najboljša posameznica na tekmi je bila naša Nada Vidmar. V skupni razvrstitvi je ženska ekipa trenutno na 1. mestu. Moška ekipa tokrat ni osvojila točke, saj so bili domačini veliko boljši od nas. Za ekipo smo nastopili: Filip Košir, Stane Jarc, Zvone Tekavec, Drago Šulc in Rafko Lekše. V skupni razvrstitvi je moška ekipa trenutno na 2. mestu.  Naslednje 6. kolo bo v naslednjem letu.

                                                                            

  

 

Ostale fotografije si oglejte v glaleriji pod naslovom: LIGA PIKDO OB KRKI 2017-5. KOLO

Tekst in slike Drago Šulc.

MESEČNI DRUŠTVENIH POHOD PO SUHI KRAJINI

 Dodana: 2017-12-06

DU Prečna je organiziralo mesečni društveni pohod  06.12. 2017 v Gornji Ajdovec in Sela pri Ajdovcu. Sam pohod se je pričel v naselju Brezova reber, v naselju Sela pri Ajdovcu pa je bil kratek postanek za malico iz hanrbtnika. Pot se je nadaljevala skozi naselje Veliki lipovec in nazaj do naselja Brezova reber, kjer je bil pohod v lepem sočnem dnevu zaključen. Tokratnega pohoda se je udeležilo 13 pohodnikov.

 

   

  

 Ostale fotografije si oglejte v galeriji pod naslovom: MESEČNI DRUŠTVENI POHOD PO SUHI KRAJINI

Fotografije Nada Vidmar

LIGA PIKADO OB KRKI 2017-4. KOLO

 Dodana: 2017-12-05

V četrtek, 30.11.2017 smo odigrali 4. kolo lige pikado. V gosteh smo bili pri Društvu upokojencev Dvor in sicer samo moška ekipa. Ekipo Dvora smo premagali z kar veliko razliko v točkah. Za našo ekipo smo nastopili: Filip Košir, Stane Jarc, Zvone Tekavec, Drago Šulc in Rafko Lekše. Najboljši posameznik tekme je bil naš Stane Jarc.

 

   

  

Ostale fotografije si oglejte v galeriji pod naslovom: LIGA PIKADO OB KRKI 2017-4. KOLO

                                                                   Tekst in slike Drago Šulc

AKTIVNOSTI ČLANOV SEKCIJE TELOVADBE

 Dodana: 2017-12-05

Člani sekcije telovadbe pod vodstvom vodje sekcije telovadbe Nade Vidmar, se tedensko dobivajo v Krajevnem domu Preča in aktivno telovadijo in tako skrbijo za svojo psihofizično kondicijo. Vsi, ki se vidite v teh sekciji, se pridružite in naredite nekaj tudi zase.

 

  

  

Ostale fotografije si oglejte v galeriji pod naslovom: AKTIVNOSTI ČLANOV SEKCIJE TELOVADBE

Slike: Nada Vidmar