Zaplešite v plesni šoli Zapleši.si

V Plesni šoli ZAPLEŠI SI iz Maribora dajejo prednost kvaliteti pred kvantiteto, zato so plesne skupine majhne – največ 25 plesalcev oziroma 12 plesnih parov na skupino. Tako se lahko učitelji dovolj časa posvetijo vsakemu posameznemu plesalcu. Njihov cilj so namreč zadovoljni in dobri plesalci, ki se z veseljem vračajo v njihove plesne dvorane.

DRUŽABNI PLESI
Le kdo jih ne pozna? Družabni ples je skupno ime za več različnih plesov, ki jih plešejo milijoni ljudi na raznovrstnih zabavah, plesih … V skupini družabnih plesov so najbolj zastopani standardni (dunajski valček, angleški valček, foxtrot, slowfox …) ter latinskoameriški plesi (cha-cha, samba, rhumba …). Program DRUŽABNI PLESI je celoletni plesni program, razdeljen v pet stopenj (semestrov) po osem plesnih vaj; semestri se po težavnosti stopnjujejo.

HIP HOP MAMA
To je pa nekaj za ženske. Če jim ni za aerobiko in njihov moški noče plesati, gredo ženske pač same na ples, pa še ritko dobro razmigajo. J Program hip hop mama je namenjen ženskam, mladim po srcu. Gre za neko vrsto plesne aerobike, kjer ogrejemo in razmigamo celo telo po ritmu glasbe in v plesnih korakih.
V tej skupini skozi vse leto sestavljajo plesno koreografijo, katere cilj je seveda narediti nekaj dobrega za svoje telo ob dobri glasbi. Vaje potekajo dvakrat tedensko po 60 min.
Program HIP HOP MAMA je celoletni plesni program, razdeljen v osem semestrov po osem plesnih vaj.

INDIVIDUALNE URE
V kolikor si želite individualne ure, v katerih se boste naučili plesov za dušo, posebne priložnosti … Z veseljem vam ustrežejo z ekspresnim plesnim tečajem samo za vas.


Vsem zlatim članom kluba Po srcu mlad nudijo kar 20 % popust za programe: hip hop mama, družabni plesi in individualne ure.

Zmigajte se – pridružite se tečajem plesne šole Zapleši.si!

Foto: www.tsg-freiburg.de