NAMESTO UVODA

 Dodana: 2010-11-15

Veseli smo, da ste se odločili za ogled spletne strani našega društva.Po velikosti smo manjše društvo; to je lahko naša velika prednost. Med seboj se skoraj vsi dobro poznamo, smo sosedje, prijatelji, znanci ali celo bivši sodelavci. Radi pozitivno razmišljamo in delujemo, si pomagamo med seboj, negujemo naš čut za pomoč drugim in si s tem krepimo svojo življenjsko energijo.Čeprav že marsikoga od naših članic in članov pestijo življenjske nadloge, se radi družimo, hodimo na izlete in strokovne ekskurzije, se skupaj poveselimo, si pomagamo in seveda še vedno radi delamo načrte za prihodnost.Zelo pa smo veseli vsakega novega člana ali članice, ki prinese novo življenjsko energijo in pozitivni nemir med nas. Vsakega se razveselimo in ga sprejmemo z odprtimi rokami.

NOVICE DNEVA

 Dodana: 2010-11-15

ČLANARINA V LETU 2015Članarini za članstvo v našem društvu in za vzajemno samopomoč se za leto 2015 nista spremenili.Članarina za članstvo v našem društvu je 10 EUR.Članarina za vzajemno samopomoč je tudi 10 EUR.Višina izplačila posmrtnine za umrle v letu 2015 pa znaša 235 EUR. 

RAZPISI

 Dodana: 2010-11-15

 Trenutno ni aktualnih razpisov.

KORISTNE SPLETNE STRANI ZA STAREJŠE

 Dodana: 2010-11-15

www.posrcumlad.siTo je največji spletni portal za generacijo 50+ v Sloveniji.Izbiramo lahko med različnimi tematskimi področji: Prosti čas, Zdravje, Kulinarika, Mali oglasi in še veliko drugih za vsakogar zanimivih vsebin najdemo na tem portalu. Novice so dnevno osvežene in bodo zanimive tudi za najbolj zahtevne. Prepričajte se in obiščite zgoraj navedeno spletno stran, na kateri gostuje tudi naše društvo.

POSTANI ČLAN DRUŠTVA UPOKOJENCEV

 Dodana: 2010-11-15