NAMESTO UVODA

 Dodana: 2010-11-15

Veseli smo, da ste se odločili za ogled spletne strani našega društva. Po velikosti smo manjše društvo; to je lahko naša velika prednost. Med seboj se skoraj vsi dobro poznamo, smo sosedje, prijatelji, znanci ali celo bivši sodelavci. Radi pozitivno razmišljamo in delujemo, si pomagamo med seboj, negujemo naš čut za pomoč drugim in si s tem krepimo svojo življenjsko energijo. Čeprav že marsikoga od naših članic in članov pestijo življenjske nadloge, se radi družimo, hodimo na izlete in strokovne ekskurzije, se skupaj poveselimo, si pomagamo in seveda še vedno radi delamo načrte za prihodnost.

Zelo pa smo veseli vsakega novega člana ali članice, ki prinese novo življenjsko energijo in pozitivni nemir med nas. Vsakega se razveselimo in ga sprejmemo z odprtimi rokami.

NOVICE DNEVA

 Dodana: 2010-11-15

OSTANITE DOMA!

 

VAŽNO OBVESTILO ZA ČLANE DU KRMELJ

 Dodana: 2020-03-16

 

Pozdravljeni !

 

ZARADI KARANTENE DO PREKLICA DRUŠTVO NE BO POSLOVALO PO DELOVNEM PROGRAMU:

  • pisarna ne bo odprta do preklica,
  • odpadejo vse dejavnosti športa in drugo
  • odpovedano so tekmovanja PZDU v športu.

 

Za vprašanja smo na razpolago na našem e-naslovu, po osebnih telefonih vodstva društva, vodij posameznih skupin in poverjenikov.

 

Lep pozdrav

Slavica Mirt

Predsednica  DU Krmelj

 

HVALA, DA OSTAJATE DOMA. BOMO POTEM SPET KAM ŠLI.

 

 

RAZPISI

 Dodana: 2010-11-15

 Trenutno ni aktualnih razpisov.

KORISTNE SPLETNE STRANI ZA STAREJŠE

 Dodana: 2010-11-15

posrcumlad.si

To je največji spletni portal za generacijo 50+ v Sloveniji. Izbiramo lahko med različnimi tematskimi področji: Prosti čas, Zdravje, Kulinarika, Mali oglasi in še veliko drugih za vsakogar zanimivih vsebin najdemo na tem portalu. Novice so dnevno osvežene in bodo zanimive tudi za najbolj zahtevne. Prepričajte se in obiščite zgoraj navedeno spletno stran, na kateri gostuje tudi naše društvo.

POSTANI ČLAN DRUŠTVA UPOKOJENCEV

 Dodana: 2010-11-15