Dodana: 2019-03-19

SEKCIJA PIKADO:

Igralke in igralci igre PIKADO, so začeli tekmovati na turnirjih, ki jih organizirajo razna društva upokojencev. V soboto 16.3.2019 je društvo >>BARON<< iz Logatca, organiziralo prvi turnir v tem letu. Tekmovanje je potekalo v športni dvorani v Zapoljahin. Tekmovanja se je udeležilo 12 ženskih in 12 moških ekip. 

Naša ženska ekipa v sestavi: Mirica Lapajne, Vojka Sedej, Ana Marija Štucin in Lili Korošak niso imele dobrega meta in so dosegle 10 mesto.

Naša moška ekipa v sestavi: Rado Gantar, Boris Pirc, Marjan Kajnč in Viktor Šmit, so dosegli 2 mesto. Čestitamo obema ekipama, saj bo v nadaljnih turnirjih boljše.

                   

 Dodana: 2019-03-17

OBČNI ZBOR DRUŠTVA UPOKOJENCEV IDRIJA

 

Društvo upokojencev Idrija je dne 15.marca 2019  na zboru potrdili dnevni red. Potrdili so ga vsi prisotni člani društva, ki so se udeležili srečanja in teh je bilo 88.

Potrdili so vse dejavnosti, ki so se odvijali v letu 2018 in potrdili delo za leto 2019.

Ob izgubi našega predsednika Ivana Šuligoja, je bilo treba izvoliti novega predsednika. Upravni odbor je dal predlog, da bi presdedniški položaj prevzela dosedanja podpresednica Vanja Leskovec.. Vsi prisotni člani, so z predlogom bili zadovoljni in z  dvigom rok izglasovali, da je nov predsednik oziroma predsednica, VANJA LESKOVEC. Želimo ji, da bi društvo vodila tako uspešno kot dosedanji predsedniki ali še bolje.

 

                                         

 Dodana: 2019-02-27

UNIVERZA ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE IDRIJA

V SOBOTO,  13. APRILA  2019 BO IMELA KRKA  V NOVEM  MESTU DAN ODPRTIH VRAT.                       

ORGANIZIRANIM SKUPINAM BODO PREDSTAVILI NAJSODOBNEJŠI OBRAT ZA PROIZVODNJO TRDNIH

OBLIK FARMACEVTSKIH IZDELKOV –TABLET IN KAPSUL

 

Možno si bo brezplačno izmeriti tudi krvni tlak, sladkor in maščobe v krvi.

 

Pri UTŽO IDRIJA bomo organizirali ogled KRKE v primeru, da bo dovolj zanimanja. Predhodne prijave zbiramo do 10. marca vsak ponedeljek, sredo in petek na telefon 05 37 71 401 med 9. in 11. uro..

Cena: 15 €.

 

VABLJENI!.

 Dodana: 2019-02-23

UTRINKI TOMBOLE ZA VALENTINOVO 14.FEBRUARJA 2019

 

Na željo igralcev tombole, ki je bila v mesecu Januar, je organiziralo društvo upokojencev Idrija tombola na dan 14. februarja ko praznujemo

Valentinovo. Lušno je b'lo. Eni so imeli srečo in zadeli simbolične skromne dobitke, prav tako so postregli z tradicionalno ocvirkovca, kozarec vina.  

Za veselo razpoloženje je poskrbel harmonikar. 

 

                

 

 

 Dodana: 2019-02-21