Voščilo

 Dodana: 2020-04-10

Mirne blagoslovljene velikonočne praznike vam želi vaš vdani Zlatko Trebovšek. 

Obvestilo!

 Dodana: 2020-03-11

Spoštovane upokojenske in upokojenci, občni zbor kateri je bil predviden za 21.03.2020 se preloži za nedoločen čas iz že znanih razlogov. O novem terminu boste obveščeni. Vaš vdani Zlatko Trebovšek. 

Čestitke ob dnevu žena.

 Dodana: 2020-03-08

Drage dame, gospodične, gospe, mamice, babice...i.t.d.ob vašem prazniku vam prav iskreno čestitam.      Vaš vdani Zlatko Trebovšek. 

PUSTOVANJE DU GAJ- PRAGERSKO

 Dodana: 2020-02-25

Člani društva upokojencev Gaj- Pragersko smo se na pustno nedeljo zbrali v restavraciji PAN v Kidričevem, na veselem druženju, da skupaj z maskami preženemo vsaj koledarsko zimo, če že prave ne.

Kozarčku aperitiva, je sledil uvodni pozdrav članom in maskam, nato pa se je dobremu kosilu in obveznem krofu nadaljevalo druženje ob prijetni glsbi in plesu.

Med nami je bilo kar nekaj pogumnih mask, ki jim ni bilotežko stpiti na plesišče. Kod že rečeno, odganjanje zime letos ni bila težka naloga, a vsaj na simbolični ravni so maske za to zelo dobro poskrbele.

Druženje članov s je nato nadaljevalo v pozno popoldne. Ker so bile maske zanimive, je komiija izbrala tri skupinske maske,ki so bile pospremljene z aplavzom in simbolično nagrado. Ob zključku prijetnega dneva, smo se zadovoljni in polni novih vtisov odpravili proti domu.

 

Božičko Petek Irena

Pustovanje in vabilo na občni zbor.

 Dodana: 2020-02-24

Žal se pustovanja ,ki je potekalo v lepem in prijetnem vzdušju v gostišču PAN,v Kidričevem z ženo nisma uspela udeležiti,vsled ženine bolezni,bi vas pa ob tej priliki povabil seveda vse člane društva DU Gaj-Pragersko na občni zbor ,ki bo dne 21. 03.ob 10,30 v domu krajanov.Pridite v čim večjem številu,ker bomo morali marsikatero stvar dorečt in končno rečti bobu bop.Samoudeležba na zboru bo 7€,v to je zajeto kosilo in pijača,za glazbo je poskrbljeno.                      Vaš vdani  Zlatko Trebovšek.