ŽUPANOV POKAL _ DOLENJSKE TOPLICE

 Dodana: 2019-07-19

V sredo 17. julija je potekolo tekmovanje s kroglo na vrvici, ki ga je organiziralo Društvo upokojencev iz Dolenjskih Toplic. Najuspešnejši so bili člani in članice  društva upokojencev iz Dolenjskih Toplic in osvojili prehodni pokal. 

 

2. ŽUPANOV POKAL

 Dodana: 2019-07-14

V Žužemberku se je 12. julija odvijalo tekmovanje za županov pokal. Na tekmovanju je sodelovalo 6 ženskih in 6 moških ekip DU upokojencev. Sodelovalo je 29 članov in 30 članic. Največ znanja so pokazali tekmovalci iz DU Uršna sela in tako osvojili prehodni pokal župana občine Žužemberk. Podelitev pokalov in medalj se je odvijalo v kletni dvorani grada v Žužemberku. Pokale in medalje je tekmovalcem izročil podžupan gospod Rok Zupančič.

Ob tej priliki se zahvalujem vsem ki so pomagali pri pripravi in organizaciji tekmovanja, še posej pa  županu gospodu Jožetu  Papežu, podžupanu gospodu Roku Zupančiču in gospodu Vladu Kostrevcu. 

 

 

 

                            

SREČANJE ČLANOV DRUŠTVA

 Dodana: 2019-06-19

V nedeljo 16. junija smo se člani zbrali pod kozolcem Rezelj, kjer smo imeli srečanje. Iz področja Hinj je vozil avtobus, iz Ajdovškega predela pa avtobus ni vozi, ker sta se za zrečanje odličila le dva člana. Okusno malico sta pripravila Rok in Suzana Rezelj.  Čeprav je bilo vreme nepredvidljivo je zdržalo in smo lahko izvedi še rekretivno tekmovanje v pikadu, balinanju in metanje obročov. Nekaj članov pa je ob hrani poklepetalo  in se zabavalo ob rahli glasbi iz ozvočenja. Na koncu pa smo tudi zaplesali in se z nasmehom že v mraku poslovili. 

Prijetno srečanje in zabava nam bo ostala v spominu in se bomo prihodnje leto ponovno srečamo. 

 

Dušan Mikec

PIKADO PZDU 2019

 Dodana: 2019-06-18

                        

PRIJATELJSKA TEMA V PIKADU

 Dodana: 2019-04-25

V četrtek 25. aprila je potekalo prijatelsko tekmovanje v pikadu in podelitev pokalov za tekmovanje v "ligi ob Krki" za sezono 2018/2019. Na podelitvi pokalov i n kolajn je bil prisoten tudi podžupan občine Žužemberk Rok Zupančič in predsednik PZDU Dolenjske in Bele Krajine Dušan Krašovec.