Vabilo

 Dodana: 2017-01-08

DOMOLJUBNO KRAJEVNO ZDRUŽENJE PUCONCI

Puconci 80, 9201 Puconci,

 Številka: 1/17-p

Datum:2.1.2017                                                      

                                                                                    VABILO

 V skladu z vsebino programa dela sklicujem 7.sejo UODKZ Puconci, ki bo v soboto 14.januarja 2017 ob 18.00 uri v gostilni Kuhar-Kosi v Puconcih.

PREDLAGAM NASLEDNJI DNEVNI RED:

  1. Pregled in realizacija sklepov 6.seje – poroča tajnik, ter potrditev zapisnika.
  2. Priprava na zbor članov, predlog za člane organov, pregled prijavljenih  udeležencev, naročil koledarjev Tito, državnih zastavidr.vsebinske in organizacijska  zadeve za uspešno izvedbo zbora.
  3. Razprava o osnutkih: Poslovnika organov DKZP, Pravilnika o odličjih DKZP in Pravilnika o disciplinskem postopku.
  4. Obravnava finančnega poročila DKZP za 2016 leto.
  5. Obravnava osnutka programa dela za 2017 leto.
  6. Predstavitev in sprejem osnutkov: Poslovnika o delu organov DKZP, Pravilnika: o odličjih DKZP in o disciplinskem postopku DKZP
  7. Razno (prispela pošta z novoletnimi voščilih, informacija o obiskih: najstarejšega člana in bolnih članov, podpis reverza za uniforme, informacija o podpisu Listine prijateljstva z Policijskim veteranskim društvom Sever za Pomurje idr.).  

   Vabljene vljudno prosim na zagotovo udeležbo! 

  Sprejmite prav lepe domoljubne in tovariške pozdrave! 

                                                                                                   Jože Časar, predsednik DKZ  Puconci                          

                       

 

 

 Dodana: 2016-12-24

 

  Novoletna čestitka

  Mnogo vsega dobrega  za praznike in v novem 2017 letu.

Naj Vas objame veliko smeha, veselja, vedrine, sreče, ljubezni, zdravja, z objemo optimizma in vsega najlepšega.

Pa veliko ljubezni do domovine in našega prijetnega domoljubnega druženja ter uspešnega opravljanja temeljnega poslanstva Združenja.


Še enkrat Vam v teh prazni
čnih trenutkih iz srca želim vse najlepše in najboljše, veliko osebne in družinske sreče ter uspešnega sodelovanja!

 

JožČasar, predsednik Domoljubnega krajevnega združenja Puconci 

 

Novoletna čestitka 2016

 Dodana: 2015-12-20

Spoštovane prijateljice in prijatelji, člani in simpatizerje ter vsi, ki nas vse leto podpirate in spremljate naše aktivnosti!

Leto se z vso naglico približuje h koncu, tako se Vam iskreno zahvaljujem za vsako dobro pobudo in misel, za  vse želje, za vsa dobra dejanja, ki smo si jih uspešno opravili v prid domoljublja, spoštovanja vrednot naga Združenja in temeljnega poslanstva.

Čez leto je bilo vsega veliko. Tako smo si pomagali,  s skupnimi močmi uresničevali program dela in programsko usmeritev. Ob druženju smo se veselili in smejali, ter marsikaj se naučili in na ta način bogatili drutšveno življenje. Naj nas vse to pelje tudi v novo leto.
 
Naj Vas objem dobril in lepih želja spremlja ob vseh praznikih in popolje v srečno, zdravja polno in uspehov ter medsebojnega razumevanja v
Novo 2016 leto!

Želim Vam lepe in prijetne praznike, obdane z ljubeznijo in radostjo ter mirom, z osebno in družinsko ter društveno srečo, z pozitino mislijo in  vsem lepin ter dobrim, s katero nam prežene stisko in temačnost družbenega trenutka  oziroma časa v katerem živimo!

SREČNO 2016!

JOŽE ČASAR, predsednik DKZ Puconci

z člani UO

 

 

 Dodana: 2015-06-20

 OBVESTILO ČLANOM IN SIMPATIZERJEM DKZ PUCONCI Vljudno vas vabimo na društveno spominsko in domoljubno slovesnost v počastitev na 70 – obletnici: krvavih dogodkov na Vaneči in zmage na fašizmom in nacizmom ter Dneva borcev in praznikov osamosvojitve,ki bo v nedeljo 5. julija 2015 ob 11.00 uri v Športnem centru na Vaneči.V spomin na krvave dogodke na Vaneči bodo člani Združenja že v soboto 4. julija t.l. ob 20. uri položili venec k spominskemu obeležju na Domu borcev in mladine ter prižgali svečo spomina ter poklonili junaškim dejanjem partizanom. Vabimo vas, da se nam pridružite!Slavnostni govornik na prireditvi bo prof. dr. Tomaž ČAS, direktor slovenske milice v času osamosvajanja in predsednik zveze policijskih veteranskih društev Sever za Slovenijo. Udeležbo na srečanju na srečanju nam je tudi obljubil naš rojak in prijatelj, živ partizanski spomenik, 100 – letnik, akademik in dr. Anton VRATUŠA – Vran. Srečanje bo z spremljal bogat kulturnim program z naših izvajalcev in učencev OŠ Puconci. Po slovesnosti bo tovariško srečanje in obujanjem spominov na težke trenutke čase zgodovine, ki se ne smejo nikdar več ponoviti.Več informacij dobite pri naših poverjenikih katerim se je potrebno prijaviti in to čim prej! Jože ČASAR, predsednik DKZ Puconci  

4.pohod 24.maj 2015

 Dodana: 2015-05-21

OBVESTILO ČLANOM IN SIMPATIZERJEM DKZ PUCONCI

V nedeljo 24. maja pri Domu borcev in mladine na Vaneči organiziramo spominski pohod, izvedbo Štafete mladosti v malem z tovariškim srečanjem.(predpriprave na spominsko srečanje v počastitev 70-obletnice krvavih dogodkov na Vaneči)

4. pohod v spomin na našega častnega člana Staneta-Bojana Červiča, z pričetkom 9,45 uri pri spominskem obeležju pri OŠ Puconci.

Ob 11,30 uri prikaz Štafete mladosti(na naš spomin iz mladosti)z nosilci štafetne palice in pismom mladih, predajo in pisma ter spomini na našo tovrstno zgodovino.

Tovariško druženje s predpripravami na spominsko srečanje v počastitev jubilejev in izdaje knjige.

Vabljeni