DOMOV >ŽIVLJENJSKI STIL > MODA > Moj modni stil

Vrhunska kakovost originalnih Crocsov


Spletna trgovina www.Crocs-socks.si ponuja izdelke svetovno znanke znamke Crocs, ob tem pa še zelo ugodne nogavice priznanega proizvajalca Intersocks.

Svoje stranke razveseljujejo z:
-    veliko ponudbo,
-    ugodnimi cenami,
-    hitro dostavo,
-    dodatnimi akcijami, nagradnimi igrami in fotonatečaji,
-    brezplačno poštnino pri nakupu nad 85 evrov,
-    plačilom po povzetju, torej ni potrebno imeti kreditne kartice in na spletu oddajati drugih podatkov, razen seveda tistih za dostavo.

V kakovost znamke Crocs dandanes nihče več ne dvomi: obutev je udobna, ergonomsko oblikovana in se še dodatno oblikuje po stopalu. Material Croslite je zaščiten s patentom, saj nudi takšne prednosti, da jih proizvajalec seveda ne želi razkriti: antibakterijska obutev je odporna na neprijetne vonjave, lahka, trpežna, ne drsi na mokrih površinah in ne pušča sledi na podlagah. Primerna je za službo, prosti čas, delo okoli hiše, zelo radi pa jo nosijo tudi otroci.

Velik nabor modelov v različnih barvah prav nikogar ne pusti ravnodušnega. Izbirate lahko med japonkami, sandali, ženskimi čevlji z dvignjeno peto, balerinkami, moškimi, otroškimi in zimskimi modeli. Za medicinsko in gostinsko osebje pa je na voljo še delovna obutev s prilagojenimi lastnostmi za najbolj zahtevne pogoje (dodatna nezdrsljivost, antistatično delovanje itd).

Letošnje kolekcije zaznamuje svežina v oblikovanju – klasičen model ni več enobarven, pač pa ima sedaj nekoliko retro izgled z belo črto vzdolž čevlja. Ta črta se pojavi tudi na japonkah, škornjih in otroških modelih ter tako naznanja novo Crocs prepoznavnost. Tudi presenetljive inovacije v oblikovanju japonk (v prevodu se model imenuje ''skoraj bosa noga'') že navdušujejo kupce.

Odločitev med kopijami in originali je stvar vsakega kupca. Ljubitelji znamke Crocs smo se odločili, ko smo na lastnih stopalih preizkusili razliko in potem dileme ni več bilo. Tudi vam predlagamo, da se odpravite v eno od več kot 100 Crocs prodajaln v Sloveniji in poskusi
te udobje na lastnih stopalih. Ali pa obiščite www.Crocs-socks.si in se razglejte po ponudbi!Monday 12. April 2010

Povezave: