DOMOV >Naslovna velika

Vaše mnenje je pomembno!


Ponudniki se trudijo svoje blago in storitve prilagoditi različnim skupinam potrošnikov, za kar potrebujejo njihove povratne informacije.
Zaupajte nam vaše mnenje o mobilni telefoniji, pomagajte pri izboljšanju in prilagajanju te storitve vašim potrebam in željam ter se potegujte za eno izmed privlačnih nagrad!
Dva nagrajenca čaka darilni bon trgovskega centra po lastni izbiri v vrednosti 20 eur. Podelili bomo še 10 dodatnih privlačnih praktičnih nagrad.
Za začetek reševanja ankete kliknite na: SPLETNA ANKETA


Tudi sicer radi poveste svoje mnenje, delite svoja razmišljanja z drugimi? Radi sodelujete v anketah? Potem vas vabimo, da se včlanite v spletno skupnost Plusplet.

Kaj je Plusplet?

Plusplet je hitro rastoča spletna skupnost, kjer lahko preko spletnih anket izražate svoje mnenje o najrazličnejših izdelkih in storitvah ter tako pomagate podjetjem razviti izdelke in storitve po vaši meri.

Kako se včlanite v Plusplet?
Nadvse preprosto. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete na: http://www.plusplet.com/guest/registervčlani se.

Je članstvo v Pluspletu plačljivo?
Ne, članstvo je prostovoljno in povsem brezplačno.

Kako vas Plusplet nagradi?
Sodelovanje v spletni skupnosti Plusplet seveda redno nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo v okviru portala Plusplet, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade. Hkrati pa kot aktivni član Pluspleta štirikrat letno sodelujete v dodatnih nagradnih žrebanjih zvestobe v vrednosti 300€. Odzive nekaterih srečnih nagrajencev si lahko pogledate: tukaj.

Kaj o Pluspletu pravijo njegovi člani?
O tem, kakšne so prednosti članstva v Pluspletu, seveda vedo največ povedati naši člani:

"Ankete rešujem zato, da lahko povem svoje mnenje o kvaliteti izdelkov in storitev. Če povem svoje mnenje, potem bom morda jutri v trgovinah na policah našla kaj, kar mi bo res všeč."

"Upam, da bo zaradi mojih odgovorov nekdo naredil kakšno zadevo bolje in da bo zato bolj uspešen in bogat, socialno okolje pa znosnejše in počutje vseh boljše. Včasih opazim spremembe pri nekaterih zadevah (reklamah, akcijah), ki so mi všeč in se spomnim, da sem pri teh anketah tudi sam predlagal nekaj podobnega. In ta občutek je res dober."


Plusplet je last podjetja Aragon, d.o.o.
Aragon, d.o.o. Raziskovanje in načrtovanje,
Litostrojska 44c, 1000 LjubljanaOglasno sporočilo


Saturday 06. June 2015

Povezave: