DOMOV >ZDRAVJE > PREVENTIVA

Upokojenski rock'n'roll v Termah Lendava


Terme Lendava na skrajnem vzhodu Slovenije se ponašajo z edinstveno parafinsko termalno vodo, ki jih uvršča med unikate evropskega zdraviliškega turizma.

Imate težave s sklepi? Jih ne bi radi imeli? Želite svojo kožo pomladiti, ji dati nove svežine in sijaja? Lajšanje težav, ki jih prinašajo leta in stanj po poškodbah, operacijah ter lepa mehka koža so poglaviten razlog, da se v bazenih z različnimi temperaturami vode (od 27°-38 °C) zbira vedno več ljudi. Odlične zdravstvene in wellness storitve, svet savn, rekreativne možnosti in čudovita okolica zaokrožajo obilico razlogov za obisk tega bisera med turističnimi kraji.

Izbirate lahko med modernimi možnostmi namestitve v hotelu Lipa*** ter apartmajskem naseljem Lipov gaj***, ki je pravi raj za obiskovalce z otroci, saj nudi obilico različnih možnosti tako namestitve, kakor tudi izbora storitev. Namestitveno ponudbo zaokroža avtokamp Lipa, ki k sebi vabi goste, ki radi bivajo v sožitju z naravo.


Ko ste po razvajanju v vodi, pri naših wellness in zdravstvenih strokovnjakih ali pohajkovanju po okolici  poskrbeli za zdravje, lepoto in dušo si boste zaželeli narediti še nekaj za zemeljske užitke. Nostalgike odlična kulinarika popelje v čas naših dedkov in babic, ki so si po napornem delu privoščili bogat obrok s pastirsko juho, dödöli, bogračem, cigansko pečenko in pereci, moderniste pa bodo navdušili vrhunci svetovnih kuhinj.


Izgovor, da je Lendava daleč že dolgo ne drži več. Le 500 metrov od avtoceste, ki Vas v manj kot dveh urah pripelje iz prestolnice. Lendava še nikoli ni bila tako blizu slehernemu Slovencu.

Pridružite se našim gostom. To so ljudje, ki radi združijo prijetno s koristnim. Čudežne preventivne učinke termalne vode obogatijo s spoznavanjem novih ljudi in bogate dediščine Lendave, Pomurja, sosednjih dežel. Želijo se znebiti svojih zdravstvenih težav, odpraviti stres in si nabrati novih moči. In kar je najpomembneje - želijo biti gost in ne številka, ter zase in za svojo družino pričakujejo najboljše. Vse to pa še nikoli ni bilo tako blizu in tako ugodno!

Preverite cene najaktulanejše ponudbe TUKAJ!

Terme Lendava d.o.o.
Tomšičeva 2a
9220 Lendava
E-pošta: info@terme-lendava.si

 Oglasno sporočilo


sreda 15. junij 2011

Povezave: