DOMOV >PROSTI ČAS > IZLETI IN POTOVANJA > Po Sloveniji

Terme Vivat


Predstavljamo vam sodobne terme, z moderno arhitekturo in bogato ponudbo. Ležijo v idilični vasici Moravske Toplice, kjer se ravnica počasi začne dvigovati v Goričko in so tudi odlično izhodišče za kolesarjenje in izlete po številnih vinskih in turističnih cestah ali obiske kulturnih in zgodovinskih spomenikov.

Hotel VIVAT ****

Razpolaga z 200 posteljami. Sobe so bile v začetku leta 2005 popolnoma na novo opremljene in so zelo prostorne (27 m2). Hotel VIVAT  je visoke kategorije s štirimi zvezdicami in je v celoti klimatiziran. S svojo bogato ponudbo razvaja najsodobnejšega gosta: z drugačno arhitekturo, s prostornimi klimatiziranimi sobami, svetlo restavracijo in a la carte restavracijo.

V sobah se nahaja: mini bar, trezor, kopalnica s prho in wc-jem, kabelska televizija, interni kanal, telefon, dostop do interneta.

Sobe v posameznem hodniku razpolagajo z biljardom, namiznim tenisom ter veliko skupno teraso, opremljeno s sodobno sedežno garnituro. Privoščite si lahko tudi masažo na masažnem stolu (gratis).

V hotelu je nova restavracija Vivat in restavracija z jedmi po naročilu Vita, kozmetični salon ter več multimedijsko opremljenih konferenčnih dvoran, največjo z 80 sedeži. Otroci imajo igralnico in igrala na prostem, v hotelu pa se lahko dogovorite tudi o drugih športnih aktivnostih in izletih.

Celoten hotelski kompleks je prilagojen za bivanje starejših in invalidnih oseb.

Tipi apartmajev VIVAT ****

V neposredni bližini hotela VIVAT stoji sodobna depandansa VIVAT s štirimi zvezdicami, ki s svojo sodobno in kvalitetno opremo, nudi gostu  izredno udobje. Izbirate  lahko med dvema tipoma apartmajev in sicer:

FAMILY za 4 osebe- je v velikosti 45 m2 in vključuje predprostor z garderobo, kuhinjo,  dnevni prostor z jedilnico, spalnico, kopalnico s prho in wc-jem, ter teraso. Opremljen je s sodobno in kvalitetno opremo,  televizijo, direktnim telefonom, klimatsko napravo.

ROYAL za 6 oseb- je v velikosti 60 m2 in vključuje predprostor z garderobo, kuhinjo,  dnevni prostor z jedilnico, 2 spalnici s  francoskim ležiščem, kopalnico s prho in wc-jem, ter veliko sončno teraso. Opremljen je s sodobno in kvalitetno opremo,  televizijo, direktnim telefonom, klimatsko napravo.


Izleti po Pomurju in okolici

Del ravninske pokrajine v SV Sloveniji, ki se ponaša z obilico termalnih vrelcev, vpet med    Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo, se imenuje Prekmurje. Kraj Moravske Toplice leži v središču Prekmurja, ki je od glavnega mesta Slovenije, Ljubljane, oddaljen 150 km (letališče Brnik), od Graza 50 km, Zagreba 120 km, Budimpešte 190 in od Dunaja 190 km.
Kraj je umeščen  pod obronke gričevnatega Goričkega v panonski nižini, bogati z naravnimi termalnimi vrelci, katerih zdravilno moč so v osrčju prečudovite narave ter daleč od vsakdanje naglice in hrupa skozi stoletja preizkušali že naši predniki.
Ravninska pokrajina z gričevjem, močvirji, travniki in vinogradi, rečnimi mrtvicami in sončnimi legami, ponuja enkratne možnosti sprostitve, užitka in rekreacije v naravi.

Vabimo vas, da jih obiščete in se prepričate o kvaliteti storitev in prijaznosti ljudi, s katerimi boste uživali sleherni trenutek.

Vse informacije in zanimive paketne ponudbe boste našli na www.vivat.si.


Tuesday 07. October 2014

Povezave: