DOMOV >ŽIVLJENJSKI STIL > MODA > Modni dodatki

Šali za toplejše zimske dni


Izberite ga. Šal za novo zimsko sezono, po svojem okusu. Pri izbiri bodite pozorni na materiale, ki naj bodo koži prijazni in prijetni na dotik. Naj vas izbira šala, kjer ste dali prednost modnemu stilu ali izjemni barvni kombinaciji pred udobnostjo materiala, ne stane drage izkušnje, pri kateri boste po nekaj sezonah ali morda še prej ugotovili, da ste šal enostavno pospravili v omaro, ga morda enkrat ali dvakrat nadeli, nato pa nanj pozabili. Seveda podite izbirčni tudi glede svojega stila in barvnih kombinacij, toda vseeno dajte prednost udobju predostalim, da boste toplino svojega novega šala lahko tudi dejansko občutili.

Volneni, za mrzle zimske dni, ko boste z vnučki na snegu preizkusili nove sani, se s prijatelji podali na izlet, raziskovat nove kraje, ali zgolj na sprehod s svojim štirinožnim prijateljem - naj vam toplino doživetja posameznega trenutka olepša tudi topel šal. Da se boste lahko popolnoma posvetili svojim dejavnostim na svežem zraku, brez nepotrebnega zmrzovanja in rdečih noskov.

Svileni, za posebne priložnosti, bodisi za prijateljske obiske bodisi svečane prireditve, lahko tudi zgolj kot modni dodatek, ki odlično poudari vašo barvno kombinacijo izbire oblačil. Če veste, da boste več časa preživeli na prostem, poskrbite za sovje zdravje ter novo svileno rutko ali šal prihranite za drugo priložnost. Ali pa jo nadenite, preko pa ovijte še debelejši šal, ki vas bo tudi dejansko grel.


Wednesday 13. February 2013

Povezave: