DOMOV >ZDRAVJE > REKREACIJA

Razvajanja v Termah Topolšica


Terme Topolšica gostom ponujajo programe, ki temeljijo na dveh naravnih zdravilnih faktorjih, podarjenih od matere narave - termalni oligomineralno hipotermni vodi in blagi srednjegorski klimi z obilico  sončnih  dni.

Marsikdo ceni našo majhnost, umestitev naših objektov v objem zelenih gozdov, mirno naravo in žuborenje potoka pod hotelskimi okni.  Poleg hotela je nov Center zdravja in dobrega počutja, ki v teh dneh dobiva dokončno podobo in vsebino. Sodoben center zdravja in lepote je oaza miru, sprostitve in užitkov, ki jih v današnjem času potrebujemo vsi. Poleg raznovrstnih programov, med katerimi vsakdo najde nekaj zase, je izjemnega pomena prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ki zna gostu svetovati in ga z občutkom popeljati skozi program obiska.

Vsakemu obiskovalcu se potrudimo ponuditi osebno prilagojeno izkušnjo, zaradi tega tudi upamo, da se bodo vrnili.

POZNOPOLETNA RAZVAJANJA V TERMAH TOPOLŠICA

- APARTMAJSKO NASELJE  Ocepkov gaj
Najem apartmaja po osebi na dan že od 21,60 EUR
(pri bivanju najmanj 5 oseb minimalno 2 nočitvi)

- HOTEL VESNA
polpenzion do 29.8. že od 38 EUR  po osebi na dan

Gostje lahko od poletja dalje  bivajo tudi v apartmajskem naselju, kjer niso vezani na hotelski hišni red in si lahko sami pripravljajo hrano ter počitnice preživljajo še bolj sproščeno. Sredi prelepega mirnega okolja zelenih gozdov, smo postavili 19 hišic, 11 samostojnih enot in 8 dvojnih. Vse apartmajske hišice so zasnovane tako, da nudijo gostu posebno intimo in zasebnost.  Turizem vse bolj postaja pomembna dejavnost vsakega okolja in spoznavanje naravnih vrelcev Slovenije, med katere sodijo tudi Terme Topolšica, vam bo odprlo širše obzorje.

Spoznate nova doživetja, ki vam jih ponuja čudovito okolje ter zgodovinsko ozadje prostora. Kaj, naj ostane skrivnost. Presenečeni boste nad zgodbo o zelenem in modrem. Verjemite, vse je še tu. Vabljeni torej…  v TERME TOPOLŠICA.


četrtek 24. junij 2010

Povezave: