DOMOV >ZDRAVJE > PREVENTIVA

Pustite se razvajati v Termah Banovci – počitnice za seniorje malo drugače


Na panonski nižini, kamor sega severovzhodni del Slovenije, je pred več kot 60 milijoni let valovalo panonsko morje. Danes tod valovijo polja žita in valovi termalnih vod, saj je to območje gosto posejano s termalnimi vrelci. Enega izmed njih smo ujeli v svojo ponudbo v Termah Banovci, kjer iz globine 1700 metrov in s temperaturo 58 do 60 stopinj Celzija izvira zdravilna termomineralna voda, bogata s fluoridom.

V Termah Banovci vas bodo na vsakem koraku spremljali prijaznost, domačnost in toplina. Med posedanjem v hotelski avli, ko bo poleg vas prasketal ogenj v kaminu, se vam bo morda zazdelo, da ste se vrnili v babičino naročje. In morda boste med opazovanjem malih dekorativnih okraskov in detajlov začutili, da jih je nekdo zares izdelal s srcem. Čeprav ne boste prav dobro vedeli zakaj se tu tako dobro počutite, se spomnite, da najlepše stvari vedno nosijo v sebi delček skrivnostne čarobnosti. Dovolite, da se vas ta čarobnost dotakne. Navdušeni boste, ko jo boste začutili in tedaj se boste vedno znova vračali. Tako kot že mnogi pred vami…

Ko se lasje začnejo srebrno lesketati, se spremenijo tudi pričakovanja glede počitnic. V Termah Banovci znamo prisluhniti željam seniorjev, ki se med banovskimi vrelci odlično počutijo ne glede na to, ali Banovce obiščejo s svojimi vnučki, v družbi prijateljev ali
pa sami. Za prijeten oddih bomo poskrbeli z zanimivim animacijskim programom in številnimi možnostmi za prijetno preživljanje prostega časa, od prijetnih sprehodov po okolici, do sproščujočih masaž v hotelskem wellnessu.

V Termah Banovci bodo vaše počitnice zelo aktivne saj lahko igrate tenis, namizni tenis, odbojko, si izposodite kolo ali pa se preprosto podate na dolge sprehode po okoliških poteh.  Posebno doživetje bo zagotovo tudi vožnja z brodom po reki Muri, za bolj aktivne pa je tu še vožnja s kanujem in odkrivanje mrtvic reke Mure ali polet z motornim zmajem nad Prlekijo. Zelo veseli vsakega obiska so tudi banovski lončarji in čebelarji, med vašimi potepanji pa nikar ne izpustite obiska edinega mlina na reki Muri, kjer lahko tudi kupite sveže zmleto moko ter ajdovo in proseno kašo. Tako vas bodo okusi Prlekije spremljali tudi doma, potem, ko bodo počitnice že za vami.

Informacije:
Terme Banovci, Banovci 1a, 9241 Veržej
e-pošta: terme.banovci@terme-banovci.si
Telefonska  št.: 02 513 14 40


Oglasno sporočilo
Wednesday 29. January 2014

Povezave: