DOMOV >AKTUALNO

Preverite PRVO POSEBNO PONUDBO ELEKTRIKE v Sloveniji ZA UPOKOJENCE


Pokojnina prispe zadnjega v mesecu. Če bi takrat zapadli vsi računi (seveda še bolje, če jih ne bi bilo), bi bilo odlično! In mojstri so tisti, ki jim uspe brez zamudnin.

Od sedaj naprej bo drugače. Vsaj za elektriko. Predstavljamo vam prvo posebno ponudbo elektrike v Sloveniji za upokojence: Penzion ePLUS

Energija plus iz Maribora je drugačen dobavitelj. Preverite zakaj in se pridružite veliki družini zadovoljnih kupcev:


Brez skrbi do konca meseca

Paket z izboljšanimi plačilnimi pogoji in pogodbeno garancijo cen vam omogoča plačevanje položnice za električno energijo zadnji delovni dan v mesecu. Tudi preko direktne obremenitve (trajnika).
 


Certifikat garancije cen

S certifikatom vam do konca leta 2016 zagotavljamo nakup električne energije po garantiranih cenah, ki se ne bodo zvišale, lahko pa se še znižajo. O poteku časovnega obdobja posebne ponudbe vas predčasno obvestimo o možnosti podaljšanja pogodbe.


Stalni popust na trgovsko blago!
Vsak zadnji delovni dan v mesecu prejmete tudi 5% popust na vso trgovsko blago (z  izjemo vrednostnih bonov). Od LED sijalk, lesnih peletov, otroških knjig, priročnega orodja in podobno.

Enostavna zamenjava dobavitelja
ne izpustite vseh ponujenih ugodnosti, morda vam bo sreča naklonjena in boste med petimi srečneži, ki jih vsak mesec izžrebamo in jim plačamo mesečni račun. S tem, ko postanete naš kupec, ste deležni tudi vseh ugodnosti, ki jih s partnerji večkrat letno pripravimo za vas.

Zamenjava je enostavna, hitra in brezplačna. Uredite jo lahko s kopijo zadnjega računa, osebnim dokumentom, davčno številko in dokazilom o upokojitvi:

•    preko elektronske pošte info@energijaplus.si;
•    pošljete po pošti na naslov Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor ali
•    na katerem koli prodajnem mestu Energije plus (v Mariboru, Slovenski Bistrici, na Ptuju, v Murski Soboti ali Gornji Radgoni).

Ne odlašajte z zamenjavo dobavitelja in izkoristite posebne ugodnosti, ki veljajo le za upokojence.
http://www.energijaplus.si/za-dom/nasi-paketi-vas-prihranek/penzion-eplus

Za več informacij vam je na voljo tudi brezplačna telefonska številka: 080 21 15.

Izjave zadovoljnih kupcev si lahko ogledate TUKAJ.Oglasno sporočilo


Monday 14. December 2015

Povezave: