DOMOV >AKTUALNO

Predavanji indijanskega zdravilca Tima Sikyea


Sonce, zavod za razvoj kakovosti življenja, Maribor v oktobru organizira dve predavanji indijanskega zdravilca Tima Sikyea.

Prvo predavanje z naslovom Zamolčane skrivnosti ženskih energij se bo odvijalo v okviru otvoritve naših prostorov Templja Sonca in bo v četrtek, 23. 10. 2014 ob 19.00 uri. Tim bo na predavanju govoril o pozabljenih znanjih ženskih energij, ki so ga v preteklosti starejše ženske prenašale na mlajše.  

Drugo predavanje Tima Sikyea z naslovom Zemlja neomajan vir ljubezni pa bo potekalo v petek, 24. 10. 2014, ob 19.00 uri v Koloseju Maribor. Tim bo govoril o svoji in človekovi tesni povezavi z Materjo Zemljo, ki nam daje vse, kar potrebujemo za življenje, a se tega v vsakodnevnem življenju ne zavedamo.

Tim Sikyea je indijanski zdravilec, ki izvaja tradicionalne indijanske obrede in oživlja modrost svojih prednikov. Rodil se je v Fort Resolution, odraščal pa v Yellow Knife v severozahodnem delu Kanade in izhaja iz plemena Dog Rib. Njegovo indijansko ime Wambli Ishinela, ki v prevodu pomeni Samotni Orel, so mu podelili Indijanci iz plemena Lakota. Tradicionalne indijanske obrede vodi od leta 1976, v veliki meri pa se posveča ozaveščanju ljudi o pomembnosti Zemlje za preživetje nas in naših potomcev. S pogovori, govori, intervjuji in obredi uči ljudi, kako naj si pomagamo, uči nas na novo odkriti veselje, ceniti življenje in biti srečen. Zadnja leta živi in vodi obrede v Nemčiji, modrost svojih prednikov pa prenaša tudi v Afriko in Anglijo od leta 1995 pa tudi v Slovenijo.

Informacije in prijave na predavanja: www.sonce.je


Wednesday 08. October 2014

Povezave: