DOMOV >AKTUALNO

Potovanja Agencije Van Gogh


Do konca letošnjega leta vas Agencija Van Gogh vabi na naslednja skrbno izbrana potovanja. Najprej je tukaj prekrasna avtobusna tura po Franciji, ki jo bomo pričeli v Alzaciji in se podali po alzaški vinski poti do Strasbourga, nato pa do prizorišč najhujših bitk v prvi in drugi svetovni vojni. Vmes bo prijal postanek v šampanjski vinski kleti in sprehod po severni francoski rivieri ter lepih obmorskih mestecih kot na primer Deauville. In seveda, pred vami so vsi najbolj skriti kotički Normandije in Bretanje, prekrasne vasi in dovolj časa za uživanje na francoskih terasah.

Jesenska potovanja bomo pričeli s ponovitvijo lanskoletne uspešnice: Severno Korejo, deželo, kjer boste doživeli to, česar ni mogoče doživeti nikjer drugje po svetu. V Indonezijo vabimo vse, ki imajo radi tropske kraje in jih zanima bogata favna in flora ter kultura te prekrasne dežele v JV delu Azije. Pa še odlične hotele imamo! Oktobra je na vrsti potovanje v indijske podhimalajske deželice in kraljevine – Sikim, Nepal in Butan. Velika brazilska tura je prav tako eno lepših potovanj po južni Ameriki. Jeseni bomo ponovili izlet na Madeiro in v Lizbono ter v Libanon in Sirijo. Enako je z Iranom za jesenske počitnice.

Vabimo vas tudi na izjemna križarjenja 2011. Za mesec januar smo pripravili sanjsko križarjenje po Pacifiku, natančneje arhipelagih Melanezije, po otočjih Nove Kaledonije, Vanuatu in Fidži. Meseca marca vas peljemo na ekspedicijsko križarjenje po Antarktiki, za prvomajske praznike pa z luksuzno ladjo od Floride do Los Angelesa, skozi Panamski kanal. Z nekoliko manjšo ladjo bomo pluli tudi po drugi najdaljši reki na svetu – brazilski Amazonki.


AGENCIJA VAN GOGH
Glavni trg 17
2000 Maribor
Tel: 02 2345 218 ali 02 2345 230
info@agencija-vangogh.si
www.agencija-vangogh.si


Monday 12. July 2010

Povezave: