DOMOV >ŽIVLJENJSKI STIL > WELLNESS

Pivovski wellness v Laškem


Pivovsko wellness razvajanje v Wellness Spa Centru

Pomena bogastva narave, zdravilnih učinkov naravnih sestavin in pa črpanja iz lokalnih elementov se zavedamo tudi v Thermani Laško. Tako smo v zadnjih dveh letih razvili edinstvene pivovske in medene zgodbe.

Pivo ima – enako kot vino – bogato tradicijo, zgodovino in kulturo. Nekoč pijača bogov, izbrancev, danes pijača vseh ljudi tega planeta. Kar nekaj jih prisega na zvarjenega v Laškem, mestecu ob Savinji, s skoraj dvestoletno tradicijo. In če pivu v zmernih količinah pripisujemo številne – tudi zdravilne – lastnosti, zakaj ne bi bila njegova edinstvena kombinacija sestavin dobrodošla osvežitev tudi za kožo? In to prav v mestecu, kjer je pivo tako rekoč doma …
Številna žita, ki so osnova vsakega dobrega piva (ječmen, pšenica, rž, oves), so bogat vir vitamina E, kar je nadvse dobrodošlo za zaščito in hkrati obnovo kože. Izvlečka islandskega lišaja in gozdnega slezenovca
vsebujeta sluzi, ki v tanki plasti prekrijejo kožo in jo zavarujejo pred draženjem in vnetji. Izvleček ameriškega slamnika sodeluje pri obnovi povrhnjice. A tako kot pri pivu tudi pri naših pivovskih izdelkih ne gre brez storžev hmelja, ki vsebujejo fitoestrogene in imajo hkrati antiseptični učinek, kar je dobrodošlo za vitalnost kože.
Olja visoke kakovosti so naraven vir omega-3, -6 in -9 kislin, ki ugodno vplivajo na vitalnost in strukturo kože, hkrati pa so olja bogat vir nenasičenih maščob, vitaminov, lecitina in rastlinskih hormonov.
S kombinacijo različnih naravnih olj smo nove pivovske izdelke prilagodili različnim tipom kože − eni kožo intenzivneje navlažijo, spet drugi nahranijo. Novi pivovski tretmaji so primerni tako za mlajšo kot tudi zrelo kožo, za moške in za ženske; koži povrnejo mehkobo in prožnost.

Pivovski izdelki temeljijo na surovini, pridobljeni v Pivovarni Laško, in so plod znanja podjetja LEKOS iz Sevnice. Z znanjem in izkušnjami domačih terapevtov pa vas bomo v našem Wellness Spa Centru razvajali s pivovskimi maskami in masažami, pilingi in negami, kopelmi, kmalu pa tudi s pivovskim šamponom in mili.

Na voljo so vam:
- pivovska wellness masaža telesa            (60 min) 60 €
- pivovska wellness masaža hrbta             (20 min) 30 €
- pivovska wellness  nega telesa               (50 min) 50 €
- pivovska wellness nega obraza               (45 min) 45 €
- pivovska wellness  maska in masaža rok (30 min) 33 €
- pivovska wellness kopel in masaža nog   (45 min) 45 €
- pivovska wellness kopel za 1 osebo        (60 min) 35 €
- pivovska wellness kopel za 2 osebi         (60 min) 55 €
- pivovska wellness kopel za 2 osebi z večerjo         85 €

Informacije in rezervacije:

THERMANA
T: 03 423 2040      
E: wellness-spa@thermana.si


Wednesday 22. June 2011

Povezave: