DOMOV >ZDRAVJE > LEKARNA

Ohranite zdrav imunski sistemJesenski dnevi prinašajo s seboj krajše in hladnejše dni, zato ni nič nenavadnega, da težje prenašate vsakodnevne napore, ste utrujeni, prehlajeni ali pa se je pojavil znanilec oslabljenega imunskega sistema: nadležni herpes. Zdaj je pravi čas, da svoji vsakodnevni prehrani dodate Algeo in s tem pomagate ohranjati zdrav imunski sistem.

Algea je zelena alga Chlorella pyrenoidosa, ki je prava zakladnica naravnih hranil, vir železa, vitaminov, mineralov, aminokislin, vlaknin in maščobnih kislin, ki so nujno potrebni. Daje energijo, podpira imunski sistem, prispeva k urejeni prebavi in razstrupljanju. Z uživanjem Algee skozi dolge jesenske in zimske dni boste dobro pripravljeni na vsakodnevne spopade z mikrobi.

Algea pripomore k ohranjanju zdravega imunskega sistema.

Algea poskrbi, da družina zdrava preživi hladne zimske dni. 

Algea je za vsak dan. (1 škatlica z 270 tabletami zadostuje za mesec dni uporabe)

Algea je prisotna v lekarnah že več kot 20 let.

Posebna ponudba za vse bralce Po Srcu Mlad

Vsem bralcem »Po srcu mlad« v mesecu oktobru nudimo posebno ugodnost - cenejši nakup Algee: ob nakupu 1 škatlice Algee vam pripada 16% popust (cena s popustom: 14,50 €), za nakup 2 škatlic pa 20% popust (cena s popustom: 27,62 €). Poštnine ni.

Akcija traja do 30. 10. 2014. Pohitite.


Za naročilo nam pišite na info@carso.si (obvezno pripišite kodo »Po srcu mlad«) ali nas pokličite na telefon 01 58 99 234 01 58 99 23401 58 99 234 (ne pozabite povedati, da gre za akcijo preko »Po srcu mlad«). Ne pozabite pripisati naslova za dostavo.

Več o Algei si lahko preberete na www.carso.si/algea.

 

Oglasno sporočilo


Monday 06. October 2014

Povezave: