DOMOV >ZDRAVJE > LEKARNA

Liberin skrbi za vaše sklepe


Topli dnevi in sonce kar sami vabijo k rekreaciji, najbolj pridni že okopavajo vrtičke in sejejo solato, vas pa bolijo kolena in hrbtenica, zato ne morete uživati v pomladi. Seveda si bolečine lajšate z zdravili, a kaj, ko imajo neželene učinke in jih ni priporočljivo uživati predolgo. Predlagamo vam odlično prehransko dopolnilo, ki ne draži želodca in nima neželenih učinkov, zato ga lahko uživate dolgo časa in tako na dolgi rok skrbite za zdravje vaših sklepov.

Svetujemo vam uživanje Liberina, ki vsebuje mednarodno patentirano učinkovino Celadrin®. To je učinkovita kombinacija omega maščobnih kislin, edinstvena pri nas. Sklepom pomaga tako, da jih »podmaže« in nahrani.

Področje prizadetih sklepov in mišic lahko namažete z Liberin kremo. Tudi krema vsebuje Celadrin®, poleg tega pa še mentol, kapsaicin in bosvelijo. Bosvelija deluje tradicionalno protivnetno, mentol ohladi, kapsaicin pa pogreje, pospeši krvni obtok in vpliva na živčne končiče na mestu aplikacije. Vse učinkovine zaradi Celadrina® zelo dobro prehajajo v globino, zato se toploto občuti tudi v globljih delih na prizadetih mestih in ne zgolj na koži. Olajšanje nastopi že v pol ure.

Liberin kapsule in kremo lahko kupite v vseh lekarnah, na Carsovi spletni strani pa vam ob nakupu dveh škatlic kapsul kremo podarimo. Akcijsko ponudbo si poglejte tukaj.

Želimo vam razgibano pomlad!
Oglasno sporočilo


Monday 24. March 2014

Povezave: