DOMOV >PROSTI ČAS > IZLETI IN POTOVANJA > Po Sloveniji

Kmečka hiša Ojstrica v Logarski dolini


Kmečka hiša Ojstrica leži v osrčju Logarske doline v objemu neokrnjene narave krajinskega parka.
Kmečka hiša, penzion s tremi zvezdicami, je novo zgrajen objekt, ki izhaja iz družinske tradicije. Svojim gostom nudi 7 stilno opremljenih sob ter dva apartmaja, skupno 22 ležišč. Sobe so opremljene s kopalnico, WC-ji in satelitsko TV. Nudimo nočitve z zajtrkom ali polpenzionom.

Jedilnica z družabnim prostorom ima 30 sedišč, TV in dostop do brezžičnega interneta. V naši kuhinjivam pripravimo preproste, priljubljene sezonske jedi, jedi z žara in jedi po naročilu za organizirane skupine.

Penzion se ponaša z veliko teraso za razvajanje na soncu in hkrati ponuja čudovit razgled na vrhoveKamniško-Savinjskih Alp.

Kmečka hiša Ojstrica je odlično izhodišče za planinarjenje, izvajanje športnih in rekreacijskih aktivnosti, za številne izlete v bližnjo okolico, kamor spada tudi Avstrija, kjer imajo tudi golf igrišče za ljubitelje golfa in še marsikaj bi se našlo. Predvsem pa nudi možnost za oddih in sprostitev.

Nedotaknjena narava, polna raznovrstnih živali in bistrih potokov so prava oaza za ribiče in lovce.
Pobegnite iz vsakodnevnega vrveža in si privoščite oddih v prijetnem družinskem ozračju, ki vas bo sprostilo in napolnilo z novo energijo.


Kmečka hiša Ojstrica
Logarska dolina 13a
3335 SOLČAVA
Tel: 03-838 90 51 (doma) ali 031 565 229 (Franci) ali 041 66 44 55 (Barbara)
E-mail: plesnik.franc@siol.net


Saturday 15. December 2012

Povezave: