DOMOV >ZDRAVJE > PREVENTIVA

Kaj vse doživite na dopustu v Termah BanovciPrlekija Vas vabi, da jo odkrijete tudi spomladi in se prepustite animacijskim aktivnostim, ki jih pripravljamo v Termah Banovci. Pričnite dan energično in se vsak dan prepustite sproščujočim trenutkom ob sproščanju v pristnem prleškem svetu savn. Nismo pozabili tudi na razgibavanje v vodi, ki ste ga lahko deležni tako dopoldan kot popoldan. Za sproščujoče duše pripravljamo sproščanja ob jogi, prepustili se boste lahko ob zvočni kopeli ob tibetanskih gongih in himalajskih skledah, kjer boste sprostili svoje dušo in telo.Trenutek ustvarjalnosti lahko doživite v lončarski delavnici, se sami preizkusite v peki prleške gibanice, okusite dobre kapljice vinorodnih okolišev na degustaciji vin, se naučite osnovnih korakov nordijske hoj, si izposodite kolo in se popeljete po panonskih ravnicah ter enostavno uživate v danem trenutku bivanja pri nas. Prleško pokrajino pa lahko spoznate tudi v pravem pomenu besede ter se popeljete na organizirane izlete od blizu in daleč. Kulturno in etnološko dediščino pa lahko občudujete na sprehajalnih poteh do Babičevega mlina na Muri, si ogledate edinstven čebelarski muzej na Krapju, rokodelski center DUO, spominsko sobo Slavka Osterca in Frana Kovačiča in še mnogo več. Prav tako lahko občudujete prečudovito nebo nad Prlekijo. Na astro animaciji lahko z nami odkrivate skrivnosti nočnega neba ali pa se ob sobotah prepustite romantičnemu kopanju ob svečah, penini, sadju in romantični glasbi. Babice in dedki pa se lahko skupaj s svojimi vnučki odpravijo na počitnice k banovskim vitezom, kjer bodo doživeli nepozabne dogodivščine. Doživite domač in pristen ambient ob prijaznem osebju in se pustite z ljubeznijo razvajati v Termah Banovci!

Skoraj 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirlpooli in vrelci, s svetlobnimi in zvočnimi učinki, ki presenečajo in zabavajo… Vse to je tukaj za radoživo otroško igro ali doživetje popolne sprostitve in ugodja. Kopate se lahko v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo, v plavalnem bazenu z navadno vodo, ki je ogrevan celo leto.


Prisluhniti znamo tudi željam seniorjev, ki se med banovskimi vrelci odlično počutijo ne glede na to, ali Banovce obiščejo s svojimi vnučki, v družbi prijateljev ali pa sami. Za prijeten oddih bomo poskrbeli z zanimivim animacijskim programom in številnimi možnostmi za prijetno preživljanje prostega časa, od prijetnih sprehodov po okolici, do sproščujočih masaž v hotelskem wellnessu.   
Ob banovskih vrelcih vas bodo na vsakem koraku spremljali prijaznost, domačnost in toplina. Med posedanjem v hotelski avli, ko bo poleg vas prasketal ogenj v kaminu, se vam bo morda zazdelo, da ste se vrnili v babičino naročje. In morda boste med opazovanjem malih dekorativnih okraskov in detajlov začutili, da jih je nekdo zares izdelal s srcem.  

Vaših vprašanj bomo veseli na tel. številki 02 51 31 400, ali na spletni strani www.terme-banovci.si

PR sporočilo


četrtek 05. april 2012

Povezave: