DOMOV >NASVETI > DENAR

IZISREBRNI, že od 7 eur na mesec, mobilni telefon in ura pogovorov - in to brez naročnine


Odlična ponudba mobilne telefonije samo za upokojene.

Včasih je bilo luštno, saj je bil popoldanski čas namenjen druženju z družino in prijatelji. In zagotovo se strinjate, da ni nič lepšega, kot čas, ki ga preživimo s svojimi najbližjimi ob prijetnem vonju kavice in piškotov.

Vendar se časi spreminjajo in naši otroci vedno več časa preživijo v službah, zato jih vedno manj vidimo in smo toliko bolj veseli, ko se slišimo vsaj po telefonu.

Seveda nam telefon pride še kako prav tudi v drugih situacijah – če ostanemo brez prevoza, zamujamo ali se poškodujemo. Takrat ga je vedno dobro imeti pri roki.
Telefon danes lahko uporabljate tudi namesto fotoaparata, saj z njim lahko posnamete lepe fotografije za spomin.

Odlična ponudba za upokojene

Pri izimobilu so pripravili ugodno ponudbo prav za Vas, upokojene. Imenuje se izisrebrni. Mobilni telefon po vaši izbiri in ura pogovorov sta vam sedaj na voljo že od 7 evrov na mesec.

Izbrani mobilni telefon plačate kar na 24 obrokov, poleg tega pa si izberete še mesečno polnitev računa za 5, 10 ali 15 evrov. To pomeni, da vam vsak mesec napolnijo vaš mobilni račun z izbranim zneskom in vam tako prihranijo skrb za nakup kartice in kontrole stanja na vašem mobilnem računu.

Poleg tega z izimobilom v vsa slovenska omrežja, tudi na stacionarne telefone, kličete po zelo ugodni tarifi – za minuto pogovora plačate le 0,08 evrov. izimobil deluje v najboljšem slovenskem omrežju Mobitel, zato težav s signalom oziroma prekinjanjem pogovorov ni.

To pa še ni vse. Z izisrebrnim vedno govorite za samo 8 centov na minuto in pošiljate sporočila SMS za samo 8 centov, tudi v primeru, če zakupljeno količino porabite. Pri ostalih primerljivih ponudbah za upokojene pa vam, ko porabite zakupljene količine, vsak klic in poslano SMS sporočilo zaračunajo po rednem ceniku, kjer so cene tudi do 3-krat višje!ZAKAJ IZISREBRNI?
-    za minuto klica in SMS sporočila v vsa slovenska omrežja vedno plačate le 0,08 evrov,
-   ne plačujete naročnine in priključnine,
-    imate popoln nadzor nad stroški, saj plačate le toliko, kot dejansko porabite, neporabljen znesek zakupa pa se Vam prenese v naslednji mesec,
-    mobilni telefon plačate kar na 24 obrokov,
-    obrok za mobilni telefon in mesečno polnitev poravnate s položnico, ki se 24 mesecev ne spremeni,
-    obdržite lahko svojo številko in jo brezplačno prenesete na izimobil - pokličite  na brezplačno številko 080 88 11.

Nakup lahko opravite kar iz domačega naslanjača in s tem prihranite precej časa in denarja.

Ponudbo preverite TUKAJ

ali pa enostavno pokličite na brezplačno številko 080 88 11 in poslali vam bodo brezplačni katalog izisrebrni, kjer lahko izbirate med več kot dvajsetimi telefoni.

V kolikor imate dodatna vprašanja, pokličite na brezplačno številko 080 88 11 vsak dan od 7. do 22. ure.

P.S.: Že od 7 eur na mesec - mobilni telefon in ura pogovorov. Mobilni telefon plačate na kar 24 obrokov. Vse to poravnate z mesečno položnico, ki jo prejmete na dom. In to brez naročnine!

 

 

PR članek


Sunday 14. October 2012

Povezave: