DOMOV >PROSTI ČAS > IZLETI IN POTOVANJA > Po Sloveniji

Hotel Špik - Sprostitev v objemu narave


Ko se čas za trenutek ustavi in ko misli zbežijo stran, ko se prepustite rahlemu valovanju gorskega zraka in slišite le žuborenje reke ter petje ptic, ko pogled zajame zelenje smrek in sivino gora ter vas sončni žarki nežno pobožajo po obrazu. Ste v raju? Zagotovo! V hotelu Špik se boste v vsakem trenutku počutili tako.

V začetku junija odprt prenovljen in dograjen hotel Špik, se nahaja pod vrhovi Špikove skupine ter ob vznožju Karavank, obdan z zeleno kuliso gozda.
Ponuja 60 sob v trizvezdičnem delu ter 58 sob v štirizvezdičnem delu, kjer je kar polovica sob povezanih, česar bodo še posebej vesele družine.

Ponudbo hotela bogati raznolikost wellness storitev. Svet vode sestavljajo plavalni bazen s protitokom, sprostitveni in otroški bazen ter zunanja terasa. Svet savn ponuja turško, finsko in zeliščno savno, ledenico, bazen za ogrevanje in ohlajevanje, počivališče ter tatami sobo. Prav vse pa bo navdušil Alpski wellness s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob ( voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami, ki so izvedene z naravno linijo obogateno z eteričnimi olji alpskih zelišč.

Za vse športnih aktivnosti željne so na voljo igrišča za odbojko na mivki, badminton, squash, fitness in brezmejne možnosti aktivnosti v naravi (kolesarjenje, pohodništvo, plezanje,..).

Hotel Špik poleg turistične, wellness in športne ponudbe, predstavlja tudi idealen prostor za različne konference, seminarje, sestanke.
Štiri dvorane z najsodobnejšo opremo in zaključek večera v Vinoteki, so prava kombinacija za uspešno poslovno srečanje.

Hotel Špik - idealna lokacija za preživljanje prijetnih trenutkov v katerem koli letnem času!


Thursday 24. December 2009

Povezave: