DOMOV >AKTUALNO

Hitri internet, mobilni telefoni in ugodnosti - za vse upokojence


Upokojenci lahko z novimi prenovljenimi paketi digitalne televizije, interneta ter fiksne in mobilne telefonije v sodobnih komunikacijskih storitvah uživajo ceneje.

Med upokojenci je vse več aktivnih uporabnikov hitrega interneta in mobilne telefonije. Ti so namreč v tovrstno potovanje v svet hitro razvijajočih se novih informacijsko-komunikacijskih tehnologij praktično primorani, če želijo še naprej zmanjševati razkorak med mlajšimi in starejšimi generacijami. Hkrati nepoznavanje in nezmožnost uporabe spletnih tehnologij pomeni tudi večje tveganje za izključenost starejših iz sodobnega aktivnega življenja. Nič nenavadnega torej, da njihovo število stalno narašča.


In kaj mislite, kaj starejši največkrat počnejo na internetu? Ne boste verjeli: berejo elektronsko pošto, pregledujejo zemljevide in druge zemljepisne podatke, preverjajo vremensko napoved, plačujejo račune, na spletu gledajo in nalagajo slike na splet ipd. To pomeni, da so družabna omrežja tudi med njimi čedalje bolj priljubljena. To potrjuje tudi podatek, da je uporaba Facebooka med starejšimi med petimi najbolj priljubljenimi spletnimi aktivnosti v prostem času. Internet je torej za njih hkrati leksikon in enciklopedija.

Kateri pa je torej idealni paket digitalne televizije, interneta ter fiksne in mobilne telefonije, ki najbolj ustreza potrebam upokojencev?

Odgovore smo poiskali pri podjetju Telemach. Ponujajo namreč nove prenovljene pakete Super babi, ki so bili že pred leti posebej sestavljeni po njihovih željah. Med upokojenci so bili izjemno priljubljena ter hkrati prva izbira na trgu tudi zaradi cenovne dostopnosti glede na njihove dohodke. Za vse upokojence so sedaj pripravili pakete Super babi TV, Dvojček Super babi (TV in telefonija) in Četverček Super babi (TV, internet, fiksna telefonija ter mobilna telefonija). Cilj paketov je starejšim olajšati dostop do digitalnih storitev in jim istočasno ponuditi priložnost, da v svojem tretjem življenjskem obdobju stopijo v korak s časom.

Paketi četverček Super babi že  od 34,50 EUR.

Paket Četverček Super babi za že od 34,50 EUR naprej vključuje več kot 120 digitalnih televizijskih programov, 60 radijskih programov, digitalni sprejemnik za brezplačno uporabo, hiter internet do 8/1 Mbps ter brezplačne klice – znotraj omrežja Telemach in skupine United Group. Poleg tega nudi še najcenejše klice v fiksna omrežja v tujino in kar do 2000 brezplačnih minut za klice iz fiksnega omrežja Telemach v Telemachovo mobilno omrežje. Poleg vsega tega naročniki prejmejo še paket mobilne telefonije po izbiri (MOB 3, MOB 10, MOB 30).

Širok nabor mobilnih  telefonov, tudi na obroke.

Stranke lahko izbirajo tudi iz široke palete priročnih mobilnih telefonov ter pametnih telefonov. Da pa bi izbrali pravšnjega, je za nasvet najboljše povprašati otroke in vnuke, ki bodo še najbolje znali pomagati pri izbiri najboljšega paketa. Podrobnejše informacije o paketih najdete na naslovu http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/paketna-ponudba/super-babi.

Za zaključek zgodbe moramo poudariti le še to, da pri Telemachu upokojenci uživajo svoj čas ceneje.

Oglasno sporočilo


četrtek 17. julij 2014

Povezave: