DOMOV >KULINARIKA > LOKALI

Hiša sonca v Lučah


Bi želeli tudi Vi za nekaj časa pozabiti na skrbi, na pritisk zunanjega sveta in pregnati posledice vsakodnevnega stresa? V sproščujočem okolju   boste našli  trenutke miru, uživanja  s samim seboj  in s svojimi najbližjimi. Neokrnjena narava, zasebnost ,  svoboda in dobro počutje vam  zagotavljajo sprostitev in novo moč za življenje. Odpočijte si od mestnega vrveža in prisluhnite tišini narave, pa čeprav samo za nekaj ur.

V idilični vasici Luče, ki leži v Zgornji Savinjski dolini se na lepem razglednem mestu tik nad vasjo Luče, na nadmorski višini 620 m, nahaja Hiša sonca. Če prihajate k njim iz smeri Maribor - Celje - Mozirje - Ljubno - Luče - Logarska dolina, v Lučah zavijete proti Podvolovljeku oz. Kamniku. Po 1 km vožnje, boste zagledali smerokaze.

V njihovi kuhinji vam bodo pripravili dobro domačo hrano: savinjski želodec, domač mlad sir, žlinkrofe, štruklje, žgance, jedi iz domače jagnjetine, divjačine… S posebnim veseljem bodo za vas pripravili odlične menuje za družinska kosila, poslovne obiske, praznovanja in druge priložnosti.

Logarska dolina z okolico v vseh letnih časih ponuja mnoge možnosti za aktivni oddih v neokrnjeni naravi. Gostje si lahko svoje bivanje popestrijo z manj ali bolj zahtevnimi aktivnostmi. Kot dodatek k ponudbi sami ali v sodelovanju z drugimi izvajalci organizirajo različne športne aktivnosti. Morda je prav tu priložnost, da zaživite polnejše, aktivnejše in bolj razgibano življenje! Svoje doživetje lahko dopolnite z vedno bolj priljubljenim paintballom, ali pa se preizkusite v športni vožnji po reki Savinji s kajakom ali z raftom.

Če pa bi bili radi bolj na suhem, vam bodo priporočili jahanje, kolesarjenje ali pohodništvo po eni najlepših dolin v Evropi, planinarjenje ali prosto plezanje po vabljivih naravnih stenah, z zelenjem obdano okolje pa svojim gostom ponuja tudi tudi lov, fotolov in ribolov.


Hiša sonca
Luče 130
3334 Luče
Telefon: 03 / 839 - 0840
info@hisa-sonca.com


Tuesday 31. August 2010

Povezave: