DOMOV >KULINARIKA > LOKALI

Gostišče Delalut - Ravne na Koroškem


Gostišče Delalut stoji ob glavni cesti Ravne - Prevalje, le nekaj kilometrov od državne meje z Avstrijo. V neposredni bližini lahko občudujete Brinjevo in Uršljo goro. Ljubitelje zgodovine in kulturne dediščine bo razveselil ogled rudarskega muzeja in domačije pisatelja Prežihovega Voranca.

Dobro je poskrbljeno tudi za zdravo telo. Pozimi vas vabijo urejena smučišča, zimski bazen, odločite se lahko za obisk savne, fitnes studia, pokritih in odkritih teniških igrišč, atletskega stadiona, športnega centra ter aktivno preživite svoj prosti čas.

Na razpolago imajo šestnajst dvoposteljnih sob, dva apartmaja s spalnico in ločenim dnevnim prostorom, restavracijo s sto sedeži, tri posebne sobe z šestnajstimi, dvanajstimi in štirinajstimi sedeži, letni vrt, ki premore kar osemdeset prostih mest in seveda velik parkirni prostor.

Zadovoljijo še tako zahtevne gurmane, saj z veseljem postrežejo z domačimi koroškimi jedmi, z divjačino, z jedmi pripravljenimi iz nojevega mesa ter z ribjimi in mednarodnimi specialitetami. Ob izdatnem obroku se priležejo tudi izbrana vrhunska vina, lahko pa se osvežite z brezalkoholnimi napitki ali cocktaili.

Sprejemajo tudi rezervacije za manjše in večje skupine, poroke, praznovanja, obletnice, na vašo željo organizirajo ples ob glasbi v živo, popeljemo vas na nepozabne izlete, piknike v naravo ali pomagajo pričarati lepote podzemlja Pece.

GOSTIŠČE DELALUT
Dobja vas 119
2390 Ravne na Koroškem
Tel: 02  821 82 40
gostisce.delalut@siol.net


torek 10. julij 2012

Povezave: