DOMOV >PROSTI ČAS > HOBI

Fotoknjiga kot darilo


Razvijanje fotografij je v današnjem modernem svetu postalo pravi fenomen. Kljub temu da je bilo pri klasični fotografiji veliko verjetneje, da bomo fotografije tudi dejansko dali v razvijanje, saj v primerjavi z digitalno fotografijo shranjevanje in ogledovanje na računalniku ni bilo možno, pa slednja uporabniku ponuja nove razsežnosti. 

Preprosta izvedba, uporabna vrednost
Ljubiteljski fotografi prav dobro vedo, kako težko je najti čas za urejanje kopice digitalnih fotografij, zbirka katerih je v primerjavi s klasičnimi fotografijami praviloma obsežnejša. Poleg tega nas po prvi fazi urejanja in razvijanja čaka še urejanje in shranjevanje fotografij v albume.

A temu se lahko tudi elegantno izognemo. Klasične foto albume lahko zamenjamo s t. i. fotoknjigami. Gre za imenitno alternativo in odlično rešitev, ki zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Možnosti preprostega spletnega urejanja, povsem svobodnega odločanja o postavitvi slik, o njihovem številu na posamezni strani, zaporedju, umeščenosti v posamezno stran, poleg tega pa še izbiranje različnih naslovnih strani oz. platnic spretno govorijo same zase.

Prenesite vaše digitalne fotografije v fotoknjigo, ki vam lahko služi kot večen spomin ali darilo.

Ponudnik FOTOPLUS
Fotoknjige FOTOPLUS odlikuje odlična kvaliteta tiska in vezava, ki omogoča, da lahko oblikujemo dve strani vknjigi hkrati. Izbiramo lahko med dvema postavitvama – pokončno ali ležeče. Platnice so na voljo v šestih različnih barvah – »perla«, »črna« in »camel« za verzijo »PRO Photobook« ter »aluminij«, »bordo« in »modro« za izvedbo »Steelbook«.

Nadalje lahko izbiramo med platnicami z okencem ali pa lastno knjigo okrasimo z nalepko na sprednji strani platnice. Dodatno lahko izbiramo še med izvedbo t. i. »Sponkane fotoknjige«, prednost katere je ta, da si lahko celotno platnico oblikujemo po lastni izbiri in z lastnimi fotografijami.

Na spletni strani www.fotoplus.si lahko preberete več, si naložite brezplačen program ter svojim digitalnim fotografijam omogočite možnost do poti v fotoknjigo.

FOTOPLUS - Razvijanje digitalnih fotografij
Skeptike, ki vendarle bolj zaupamo razvijanju digitalnih fotografij in lastnoročnemu umeščanju v fotoalbume, pa lahko fotografije posredujemo v razvijanje kar preko spleta. Celoten postopek oddaje digitalnih fotografij je avtomatiziran in optimiziran na najhitrejše pošiljanje paketa digitalnih fotografij preko spleta, kar je tudi ena izmed največjih prednosti pred konkurenčnimi programi.

Ponudnik tovrstnih storitev, FOTOPLUS, ponuja brezplačno namestitev in uporabo programa ePhotoLab, ki omogoča obdelavo in oddajo digitalnih fotografij v razvijanje.                 

Naročanje preko spleta še posebej priporočajo v primerih, če uporabljamo hitre povezave do interneta (LAN, ADSL, Kabelska,…). Če pa tega nimamo na razpolago lahko fotografije naročimo tudi tako, da v programu pripravimo naročilo, katero se shrani v eno datoteko z končnico *.epl. Ustvarjeno datoteko nato shranimo na CD in pošljemo na naslov Comtron d.o.o. (poslovalnica Comshop BTC), Šmartinska 152/9, 1000 Ljubljana, s pripisom: ZA FOTOPLUS. Natančnejša navodila najdemo na spletni strani www.fotoplus.si pod zavihkom »Naročanje preko interneta« ali »Naročanje s CD-ji«.


Tuesday 01. December 2009

Povezave: