DOMOV >ŽIVLJENJSKI STIL > LEPOTA > Nasveti za vse

Cell Premium – prva luksuzna medicinsko-kozmetična negovalna linija iz Švice


Cell Premium je najnovejši proizvod iz hiše Med Beauty Swiss. Revolucionarna inovacija na področju nege proti staranju, ki temelji na ekskluzivnemu in zelo učinkovitemu kompleksu „advanced anti-aging complex dr. Gerny“ z aktivnimi rastlinskimi izvornimi celicami. Cell Premium je prva medicinsko-kozmetična luksuzna negovalna linija za zahtevne, ki je v celoti razvita v Švici.

„S Cell Premium smo velik korak bližje našemu cilju, ohraniti kožo zdravo in mladostno svežo skozi vse življenje“, tako dr. med. Harald Gerny. Ustanovitelj podjetja in izkušeni dermatolog iz Züricha je bil eden prvih, ki so odkrili potencial povezave kozmetike z medicino. „S Cell Premium se lahko danes prvič učinkovito zoperstavimo vzrokom kronološkega staranja kože.“

Cell Premium – preprečevanje staranja kože pri njegovem izvoru
Ključ do uspeha Cell Premium je v uporabi zelo učinkovitega naravnega principa: Izvorne celice so matične celice kože in imajo lastnost, da se neomejeno delijo in razmnožujejo. S starostjo pa se število teh lastnih izvornih celic telesa zmanjšuje. Posledice tega so staranje kože ter izguba prožnosti in vlažnosti. Znanstveno razviti kompleks učinkovin Cell Premium zaradi liposomno lamelnega nosilca učinkovin ciljno prodre v globoke kožne plasti vse do bazalno celične plasti. Na tej izvorni točki staranja kože Cell Premium aktivira svoje obnovitvene mehanizme, stimulira regeneracijo izvornih celic kože in skrbi za njihovo dolgotrajno zaščito. Z občutnimi in vidnimi rezultati pomladitve kože.

Cell Premium – zdravljenje vzrokov namesto simptomov
Trajna nega vitalne kože se ne začne pri boju proti simptomom, temveč pri raziskovanju njihovih vzrokov. Pri tem velja, na najbolj naraven način aktivirati lastno celično regeneracijo in obnovo telesa, da bi se učinkovito zoperstavili nezaželenim učinkom staranja kot so črte in gube, ter tudi svetlobno pogojenemu staranju kože. Zelo učinkovita mnogostopenjska nega Cell Premium učinkovito podpira kožo vse do globokih slojev povrhnjice, se pravi tam, kjer poteka naravna regeneracija kože. Dermatološko testiran in zaščiten "advanced anti-aging complex dr. Gerny" zagotavlja, da ekstrakt iz izvornih celic "Malus domestica" doseže matične celice v povrhnjici in ne zgreši svojega krepilnega učinka. Mladostnost in vitalnost kože se tako trajno optimirata.

„Mladostna koža. Vse življenje."
Načelo – Mladostna koža. Vse življenje. – poudarja cilj podjetja Med Beauty Swiss, da deluje zlasti na področju preventive. "Da bi ohranili kvaliteto kože vse življenje, bi ji morali že od 30. leta privoščiti nego, ki dokazano izpolnjuje najboljše pogoje za dolgoročno ohranjanje zdrave in mladostno sveže kože", pojasnjuje svojo filozofijo dr. Gerny. Vrniti koži to, kar s časom izgubi ali več ne more sama proizvesti, je osrednja kompetenca podjetja Med Beauty Swiss in izrazita prednost nove luksuzne negovalne linije Cell Premium.

Cell Premium – čisti luksuz za vašo kožo
Cell Premium je s svojimi usklajenimi koncentracijami in recepturami popolnoma prilagojen sestavi vaše kože. Najboljši učinek se pri tem doseže s kombinirano uporabo. Štiri nove komponente luksuzne negovalne linije Cell Premium, ki prihajajo na tržišče, so krema proti staranju (na voljo v dveh variacijah, "light" in "rich"), visoko skoncentrirani anti-aging negovalni serum, maska za oči s takojšnjim gladilnim učinkom ter ekskluzivna čistilna pena. Zlasti negovalni serum Cell Premium dovaja koži aktivne rastlinske izvorne celice v visoko koncentrirani obliki. Enkratna 28-dnevna kura, ki intenzivno spodbuja energetsko presnovo ter trajno krepi čvrstost in gostoto kože.


Monday 31. January 2011

Povezave: