DOMOV >ŽIVLJENJSKI STIL > KULTURA > Knjige

Bodi kar hočeš, vzami kar hočeš


Avtor knjige, Chris Prentiss, je prepričan, da lahko vsak od nas doseže karkoli hoče. Postane lahko oseba  kakršna želi biti in dobi vse, kar želi imeti. Trdno verjame, da smo ljudje opremljeni z vsem, kar potrebujemo, da bi dosegli takšne cilje. Na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj s starodavnimi modrostmi bralčev svet zakoreninjenih in togih prepričanj postavlja na glavo. POPOLNOMA!

V vsakem poglavju je poudarjen pomen volje, trdega dela in pozitivne naravnanosti. Vsi namreč vemo, da za dežjem vedno posije sonce, vendar se z dežjem nikakor ne moremo sprijazniti in ga dojemati kot nekaj, kar obeta boljše čase. V svoji knjigi Prentiss precej strani namenja prav razmišljanju o težavah kot najboljših priložnostih za uspeh. Kot nalašč za obdobje v katerem se trenutno nahajamo!

Svoja zanimiva razmišljanja podkrepi s primeri in citati mnogih modrecev, vsako poglavje pa zaokroži z navodili za uporabo novih znanj v vsakdanjem življenju. Prav zaradi omenjenih vaj so Prentissove besede tako zelo dragocene – ker so v celoti preverljive!

Vsak trenutek se rodi nova priložnost za napredek, spremembo.  Z ustreznimi ‘orodji’ lahko iz vsake najmanjše priložnosti, ki jo pravočasno in ustrezno izkoristimo, iztisnemo nepredstavljivo več, kot bi si lahko sploh mislili.

To ni knjiga, ki bi jo prebrali in odložili nazaj na polico, ampak knjiga, ki jo boste vzljubili kot zvestega sopotnika in vodnika po življenju.


Izdal: Založba Cangura
Leto izdaje: 2011
Število strani: 278
Format: mehka vezava, 13,0 x 20,5


Wednesday 28. March 2012

Povezave: